PROBLEM SE SERVEM
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
PROBLEM SE SERVEM
Zdárek všem...mam menší problem u sveho Coupečka.Po ránu když se vždy chystám do práce tak mi jde z tuha volant.Je to divne.Stava se to vždy jen když je venku kláda.Volant se točí jako by trhaně.koukal jsem na kapalinu a dolejval ji klasickym hydraul.olejem aaale ojl se záhadně po čase ztrácí.koukal jsem kam by to asi mohlo bejt ale nic jsem nenašel.Prosim o radu..všem moc dik
Hyundai Coupe 2.0-16 V...r.v.97...guuut autíčko
- Reklama
Re: PROBLEM SE SERVEM
Odporúčam Ti skontrolovať manžety riadenia či náhodou nie sú plné oleja.keeno píše:Zdárek všem...mam menší problem u sveho Coupečka.Po ránu když se vždy chystám do práce tak mi jde z tuha volant.Je to divne.Stava se to vždy jen když je venku kláda.Volant se točí jako by trhaně.koukal jsem na kapalinu a dolejval ji klasickym hydraul.olejem aaale ojl se záhadně po čase ztrácí.koukal jsem kam by to asi mohlo bejt ale nic jsem nenašel.Prosim o radu..všem moc dik
Ak áno, tak Ti tečie servoriadenie. DT, Košice, Coupe FX 2,0
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
mám ten samej problém, když sem vyjížděl z řady, tak sem málem vočesal auta co stály podélně na druhý straně, páč sem zvyklej udělat rychlej manévr, podobně jako když vzlétá F-14 Tomcat z USS Nimitze každopádně je to jenom když je vopravdu velká kosa....jo ale olej se mi neztrácí...a je to vždycky jenom na pár vteřin, pak už funguje normálně...
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
pískání
Řeším stejný problém,ale v mém případě si nejsem jistý zda to píská skutečně klíňák nebo posilovač. Podle mechanika co mi opravuje auto jsou to přepouštěcí ventilky v servu co tak pískají. Takže to neřeším nijak intenzivně, funguje to a krajní polohy rejdu při běžné jízdě nevyužiji.
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.