V tom prípade je to reklama... Ešte raz- pekný kit
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
To je doooooost dobrá cena těch 15 000,-HCD píše:Cauves,
ja ted o kridle premyslel, ale kdyz mi rekli, ze cena s lakovanim by byla 15 000 tak me chut presla;). Aby me kridlo stalo stejne jako me staly bocni airbagy... ee
Zdenku cena je good, ale jakmile tam prdnes na viko neorigo kridlo, copak ti na to soudruzi v servisu reknou? Navic ti to autorizovanej asi ani nenamontujezdenek76 píše:mohl bych dodat toto křídlo origo Hyundai Mobis za cca 5.000-5.300 s DPH v laku, na výběr jsou barvy NW/5S/EB/3E. Kdyby měl někdo zájem, dejte vědět. V půlce ledna posílám výrobci objednávku, tak bych mohl přihodit.
Však píšu, že toto je origo křídlo Hyundai Mobis. Dodal jsem zatím jen pár kousků a všechny si brali ofiko prodejci Hyundai. V montáži nevidím problém, je to originál díl a pasuje v pohodě. Borek si bral u mě na Coupé a myslím, že montáž zvládl v pohodě.HCD píše:Zdenku cena je good, ale jakmile tam prdnes na viko neorigo kridlo, copak ti na to soudruzi v servisu reknou? Navic ti to autorizovanej asi ani nenamontujezdenek76 píše:mohl bych dodat toto křídlo origo Hyundai Mobis za cca 5.000-5.300 s DPH v laku, na výběr jsou barvy NW/5S/EB/3E. Kdyby měl někdo zájem, dejte vědět. V půlce ledna posílám výrobci objednávku, tak bych mohl přihodit.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |