Hyundai Accent 1.6 benzín
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Hyundai Accent 1.6 benzín
Jestli můžu se svou kapkou do mlýna: po téměř 11 měsících a 11000km počet poruch: 0 (ťuky ťuk). Spotřeba 6,5 kombinovaná. Před vánoci jsem nabral benzín v Globusu na Černým Mostě a jel jenom s malým synem domů na Pankrác (cca 16km). Spotřebu ukazoval PP 5,3l/100km. Je fakt, že bylo na silnici prázdno. Tím chci jenom demonstrovat, že 1,6 umí jet za slušnou spotřebu, ale jezdit s ní klidně nejde ani mě, kterej se považuje za klidného řidiče (s Fábií 1,4 16V 55kW jsem na Moravu uměl i za 5l/100km). Prostě jede. Plně naložená, kopec nekopec. (Na rozdíl od Fábie - rozdíl 27kW je prostě znát)
- Reklama
Rudolfe nechtělo by to přepsat tu spotřebu v autom. podpisuRudolf píše:Jestli můžu se svou kapkou do mlýna: po téměř 11 měsících a 11000km počet poruch: 0 (ťuky ťuk). Spotřeba 6,5 kombinovaná. Před vánoci jsem nabral benzín v Globusu na Černým Mostě a jel jenom s malým synem domů na Pankrác (cca 16km). Spotřebu ukazoval PP 5,3l/100km. Je fakt, že bylo na silnici prázdno. Tím chci jenom demonstrovat, že 1,6 umí jet za slušnou spotřebu, ale jezdit s ní klidně nejde ani mě, kterej se považuje za klidného řidiče (s Fábií 1,4 16V 55kW jsem na Moravu uměl i za 5l/100km). Prostě jede. Plně naložená, kopec nekopec. (Na rozdíl od Fábie - rozdíl 27kW je prostě znát)
HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI 4WD White Polar Best of Czech 2018
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
@Rudolf:
Z Černýho mostu až na Pankrác je to více či méně furt z kopce.Až asi na dva úseky.Ve všední den bys takovouhle spotřebu určitě neměl.
Z Černýho mostu až na Pankrác je to více či méně furt z kopce.Až asi na dva úseky.Ve všední den bys takovouhle spotřebu určitě neměl.
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Jasně že ne. Jenom jsem chtěl ukázat, kde kluci korejský přišli na papírovou spotřebu mimo město 5,2l/100km (v podstatě se jednalo o cestu mimo město).matysekul píše:@Rudolf:
Jsem tu u Vás jen na návštěvě se svým 1.4 "holátkem", ale chci doplnit, že auto mám od října 08 a zatím jsem nezaznamenal sebemenší problém se startováním v současných mrazech, ani s během studeného motoru. Ale o tom, že se to zde dost rozebíralo vím a zřejmě už se to nových kousků s upraveným softem netýká.
Všem skvělý rok 2009
Všem skvělý rok 2009
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
- Karel Lorenz
Zdravím všechny příznivce značky Hyundai, zejména vozů Accent. Jsem tu úplný nováček, zatím vlastním malou Kiu Picanto. V brzké době si chci objednat Accenta s 1.6 motorem. Tohle auto jsem si vybral, protože je prostě super a navíc za více než zajímavou cenu. Už se moc těším, až přijde ten den.
Všem Vám přeji do Nového roku hodně zdaru a kilometrů bez nehod. Mějte se.
Všem Vám přeji do Nového roku hodně zdaru a kilometrů bez nehod. Mějte se.
KIA Picanto 1.1 EX, diamond blue
- ZdeněkSvoboda
Tak vítej mezi námi.
Jsem zvědav, jak dlouho na ni budeš čekat.
Doufám, že se pochlubíš, kdy jsi to objednával a jak dlouho jsi čekal
Jináč, myslím si, že nebudeš zklamaný, je to super vozítko
Jsem zvědav, jak dlouho na ni budeš čekat.
Doufám, že se pochlubíš, kdy jsi to objednával a jak dlouho jsi čekal
Jináč, myslím si, že nebudeš zklamaný, je to super vozítko
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
- Karel Lorenz
Díky za přivítání , taky jsem zvědavý, jak dlouho budu čekat, po tom, co jsem se tady dočetl Na druhé straně mi to čekání spíš vyhovuje, protože se napřed musím "zbavit" picanta. Je to 2006 a nemám s ní najeto ani 30 tisíc. Snad se rychle prodá...
Určitě se pochlubím s datumem objednání. Už jsem to málem udělal, ale setkal jsem se s jedním problémem. Dva oslovení prodejci mi nebyli
schopni říct, kolik vlastně Accent 1.6 bude stát. S vysvětlením, že neví, jaká bude v létě akce
Tak nevím no... Zatím
Určitě se pochlubím s datumem objednání. Už jsem to málem udělal, ale setkal jsem se s jedním problémem. Dva oslovení prodejci mi nebyli
schopni říct, kolik vlastně Accent 1.6 bude stát. S vysvětlením, že neví, jaká bude v létě akce
Tak nevím no... Zatím
KIA Picanto 1.1 EX, diamond blue
Vítej v klubu !! ( zvlášť v 1.6 ) Accentík v 1.6ce je dobrá volba a vyplatí se na ní, třeba i chvíly počkat. Sám jsem kvůli bočním abg. čekal skoro 7 měsíců, ale dneska jsem rád, že jsem vydržel
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Taky tě vítám do klubu no další 1,6 začínáme se pěkně rozrůstat.K tomu čekání ti chci říct že mě se vyplatilo.Když sem začal v létě laškovat s tím že si koupím auto tak sem pořád váhal mezi accentem a Kia ceed no a když cena spadla o - 80.000,-kč tak to byla jasná volba nebylo dál co řešitKarel Lorenz píše:Díky za přivítání , taky jsem zvědavý, jak dlouho budu čekat, po tom, co jsem se tady dočetl Na druhé straně mi to čekání spíš vyhovuje, protože se napřed musím "zbavit" picanta. Je to 2006 a nemám s ní najeto ani 30 tisíc. Snad se rychle prodá...
Tak nevím no... Zatím
Tak to Ti neřekne asi nikdo.Stačí ale najít solidního prodejce.Mně bylo řečeno,že se smlouva sepíše podle aktuální akce a pokud by se to v době dodání změnilo k lepšímu,dají tu lepší cenu.Dva oslovení prodejci mi nebyli
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Pro, Jarika: Tady je to foto, trochu pozdě, ale přece byl jsem pracovně vytíženej. Je to focený mobilem, takže žádná kvalita ...
Víko kufru s čalouněním, který tam šikmoočka nedávají ( cena, asi 700 kč )
Víko kufru s čalouněním, který tam šikmoočka nedávají ( cena, asi 700 kč )
Vildo díky za foto,škoda že to nedělají po celým víku
To se musím hned odpoledne podívat do kufru. Čalounění tam určitě mám, ale vůbec nevím, jestli jen takhle do poloviny nebo jsou ty otvory zakrytý.
To je pravda, ale pořád to vypadá líp, než když tam neni nic původně jsem měl v úmyslu,jarik65 píše:Vildo díky za foto,škoda že to nedělají po celým víku
to udělat z nějakýho kousku koberce, ale v prodejnách s kobercema, chtěli za zbytky takový pálky, že jsem radši koupil original ....