Nerožíná se check engine
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Nerožíná se check engine
Čau zajímalo bymě jestli se má po otočení klíčku rozsvítit kontrolka check engine, v návodu píšou že má na 5 s. Mě nesvítí vůbec.
Hyundai Accent r.v. 98, 1.3i, 12V, socka verze-prodáno, ale sloužil perfektně.
- Reklama
- Karel Blažek
- *
Nerožíná se check engine
Já myslím,že nemáš pravdu s tím imobilizérem,že ho nemáš.Já jsem si totéž myslel taky,než jsem si chtěl nechat udělat novej klíček.Ten chip na imobilizér je totiž zalitej v klíčku zapalování a mají ho všechny Accenty.
Accent 1,3LS 62Kw 12V,maximální spokojenost.
Re: Nerožíná se check engine
V případě nerosvícení kontr. check engine to znamená vadnou žárovičku v přístrojovce- tato kontrolka se rozsvěcí v případě závady na elektronickém s. motoru,většinou ,když odejde nějaké čidlo a ve své podstatě znamená přepnutí řídící jednotky do nouzového režimu a při zapnutí klíčku se rozsvěcí pro samokontrolu.
Check engine
Prosím tě tato kontrolka není to co ti tady píšou,jestliže ti po nastartování nezhasne znamená to poškození výfukového potrubí někde na autě.[/b]
Mám Accenta 1.3/99 a kontrolku "check engine" jsem nikdy svítit neviděl. Zkoušel jsem rozpojit konektor lambda sondy a nastartovat. Pak by se měla rosvítit. Konektor však rozpojit nedokážu, protože na to musí být nějaký speciální grif, nebo jsem extrakopyto. Pro jistotu se podívám do palubky, jestli je kontrolka v přádku. Snad to za jedno odpoledne zvládnu.
Gardoviči, to přeci není možný, aby tak důležitá kontrolka nebyla vůbec zapojená ! Plná definice je " indikační kontrolka palivového a emisního systému motoru". Podle manuálu se má rozsvítit po zapnutí klíčku do polohy "ON" a v průběhu několika sekund má zhasnout. Pokud se nerozsvítí, nebo se rozsvítí během jízdy, je něco špatně. Jsem zvědav, jak je to s "check engine" u mne. Jestli ta konrolka není zapojená, tak...tak fakt nevím. Ale proč, do pytle !?