upustim tak 2 litry a doliju 2 litry nemrznouci no zkusim to snad to enbude nejak tryskat kdyz to budu vypoustetLimitz píše:zase tak složitý to není, ale pokud nemáš garáž tak bych to taky sám v tomhle počasí nedělal, na spodu chladiče je vypouštěcí šroub, pak přes to víčko naleješ novou kapalinu do lantry je to 6 litrů...
chladici kapalina
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: chladici kapalina
- Reklama
Tak me napada: Jak poznam, ze je treba/vhodne dolit chladici kapalinu? Nikdy jsem ji nedoleval a ani me to nenapadlo... Dolival jsem jen olej, coz me taky dlouho nenapadlo, nez jsem si vsiml, ze mi motor nejak divne klepe.....
Audi A6 quattro 4.2 V8 a Bel STI-Re + AL G9RX
ex: Peugeot 607 2.2i
ex: Hyundai Sonata 2.0i 2003
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
otevři víčko na chladiči (musí být motor studený) chladící kapalina má být až po horní okraj když není tak dolít, a ve vyrovnávací nádržce by měla být kapalina mezi ryskami když je pod ryskou min. tak dolít do nádržky a zkontrolovat a popřípadně dolít do chladiče..
Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
Chladici kapalina = destilka? Zitra jedu na STK, tak se na to kouknu... btw. myslite, ze je u STK problem, kdyz mam uz tyden zamrzly ostrikovace?
Audi A6 quattro 4.2 V8 a Bel STI-Re + AL G9RX
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
tak sme se na to ze strejdou koukali ja tam fakt nevidim zadnou rysku muze poradit prosim nekdo kdo ma tento model a vi co stopro delat a kde to najdu prosim ?
Tento model sice nemám ale v té nádržce by mělo být cca 1/2 až 2/3 nemrznoucí směsi při tom však musí být celý systém plný.
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
tak raci nebudu cekat chtel jsem to vyresit do konce tydne ale nejak jsem ennasle odpoved mam divny auto no zitra to davam do hyundaie na vymenu nemrznoucky sand si zato moc nereknou ale co mam delat nenecham ho chudaka zmrznou dneska sem snim jel takze jeste neumrz