Není výkon
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Není výkon
Zdravím.Mám problém.Nějak nemám výkon.Šlápnu na plyn a do otáček jde vše normálně ale prostě je to líné jak šnek.Mám Coupe 98 vyr. 1,6 .Brácha má Lantru s totožným motorem (podle techničáku)a jemu to jede 2x líp než mě a hlavně nemá to líné jak já.Nevím co s tím.Může to být svíčkama?Co by to udělalo kdybych tam dal Denso iridium?Stalo se to někomu z Vás?Za rady díky.
- Reklama
- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
Re: Není výkon
no to urcite ne problem bude jinde!! a kolik ti to zere??? co nejaky zvuky??? nehuli ti to?? nebo neco co to normlane nedela
S-coupe s Fénem:)
ScoupeTech ->->->->->->->VWGolf-IV Objem stylem nenahradíš!!!
- black_sheep
- Moderátor
mno hlavne bych se zajimal o spotrebu, jestli ti to zaroven zere jak tank tak je neco spatne.
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
žere mi to klasicky na město 8-9litru cca nemam to přesně změřené ale nic zvláštního se neděje až na to když při rozjezdu se to mírně zaklepe jinak je vše ok (teda doufám)
- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
tak jestli je motor ok! tak to muze prokluzovat spojka!
aha a můžu si to nějak opravit sám nebo to musí do servisu?to že se mi to zaklepe není problém?
- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
no to nevim:) tak zalezi jak zaklepe:) jestli to ma tendenci chcipnout nebo naky jiny klepani jako treba klepani kovu na kov ?
no má to tendenci na chcípnutí tak nevím
- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
no tezko rict no ale na ty iridia se vy.er! to je uplny vyhozeni penez! za to muzes vzit auto an diagnostiku nebo nekam kde ti reknou co auticko boli!!!
asi to tak udelám no... sice jezdit jezdí ale přece jen to chce lepší výkon ... zkoušel jsem na parkovišti sprinty s fiatem tipo taky 1,6 a 66kW ja mam 84 kW a to tipo me bez problému dalo tak to už mě docela štve
s tímhle popisem se daleko nedostanem. Pokud motor netáhne jak má, bud je to interní záležitost motoru, tedy nemá dostatek paliva nebo vzduchu, nebo je přiškrcen nějakým vadným čidlem nebo ucpaný filtr nebo slabé čerpadlo, ale to by ti vylezla spotřeba. Pokud motor je ok, pak je chyba v přenosu výkonu na kola. Takže bud ti klouže spojka (otáčky nerostou lineárně s rychlostí) nebo máš třeba přibrzděné kola...ale to by se ti zas hřály brzdy a z kopce by to nejelo "volně", což bys snad poznal a spotřeba by zase byla vyšší.
a taky nevim, co si představit pod pojmem zaklepe... Můžou klepat hydroštely, může ti to klepat na klice, což by byl průser a bylo by to přidřený a nešlo by to kloudně vytočit ani "naprázdno bez zatížení" a to by šla spotřeba taky nahoru, nebo ti taky může zaklepat volně uloženej výfuk o nápravu...nebo homokineťák v rejdu, nebo blbě utažené kolo v zatáčce....
a taky nevim, co si představit pod pojmem zaklepe... Můžou klepat hydroštely, může ti to klepat na klice, což by byl průser a bylo by to přidřený a nešlo by to kloudně vytočit ani "naprázdno bez zatížení" a to by šla spotřeba taky nahoru, nebo ti taky může zaklepat volně uloženej výfuk o nápravu...nebo homokineťák v rejdu, nebo blbě utažené kolo v zatáčce....
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
co to je?mirpie píše:nebo blbě utažené kolo v zatáčce....
Zkus se podivat po tech levnejsich vecech - treba vzduchovy filtr, vymenit preventivne palivovy filtr. Ted v zime je normalni, ze motor muze po ranu vyvadet naky pazvuky.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
podle toho co tady čtu mi to nejvíc připadá na tu spojku ... otáčky jdou nahoru normálně ale rychlost uplně pomalu špatně, při volnoběhu to vytočí úplně normálně ... zaklepe mi to při rozjezdu občas jen a při jízdě to nedělá nikdy
- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
ty nevis co je kolo?Hardcam píše:co to je?mirpie píše:nebo blbě utažené kolo v zatáčce....
Zkus se podivat po tech levnejsich vecech - treba vzduchovy filtr, vymenit preventivne palivovy filtr. Ted v zime je normalni, ze motor muze po ranu vyvadet naky pazvuky.
LongStar píše:ty nevis co je kolo?Hardcam píše:co to je?mirpie píše:nebo blbě utažené kolo v zatáčce....
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance