Spousty otázek

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Irsek

Spousty otázek

Příspěvek od Irsek »

Zdarec,
mám Hyundai Accent 1,3 LS, r.v.2000, ale ten starší typ. Koupila jsem ho v srpnu a v září mi přestala svítit mlhovka, což je v těchto měsích dost závažné, a nesvítí do teď. Žárovka je dobrá, ale je nějak přehozená kostra a plus. To musím oddělat celý nárazník, aby se to dalo opravit, prohlédnout??? Auto má teď najeto 100 000 km. Jak je složitá výměna rozvodového řemene? Musím s tím do servisu?? Jak často se musí měnit řemen?? Docela dost jezdím.
Neexistuje knížka "Jak na to: Hyundai Accent" v češtině??
Děkuji za odpověď.

Irsek

:hyu:
Reklama

Fulli
Kontaktovat uživatele:

Re: Spousty otázek

Příspěvek od Fulli »

k tej hmlovke....nemusis davat dole cely naraznik ale urcite si budes musiet lahnut pod auto....alebo ked ti svieti len jedna tak od nej natiahni kable aj k tej druhej a mas pokoj....k tomu rozvodovému remenu....ten sa meni zhruba kazdych 80-90tisic km a pokial si to nikdy nerobila tak s tym asi budes musiet ist do servisu a trosku dost za to zaplatit pokial nemas nejakeho znameho ktory ti to spravi za flasku.....inak je to robota min. na nejake 4 hodiny.....a tu knizku....tiez by som chcel ale zatial som nenasiel
Hyundai Accent 1.3 GLS 62kW 1997, 185/60 R14 Dunlop SP 01 SPORT
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit
Engineer
Moderátor

Re: Spousty otázek

Příspěvek od Engineer »

http://www.rezecar.cz/modelrady.php?idm ... =15&view=2

Servisné intervaly mas na tejto stranke.
Hmlovka? urcite si poriad eletrikara ktr bude vediet co s tym... Skor si myslim ze mohol kontakt vyskratovat tymto pocasim... Nemusis davat dole naraznik.
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“