Andělský oči

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři

Odpovědět
p.esu
**

Andělský oči

Příspěvek od p.esu »

ZDravim...našel jsem na stránkách shark racing kit na udělání angel eyes.chci se vás zeptat jakej rozměr objednat na ročník 97 coupe.Máte už někdo z vás tuhle "levnější" kopii originál světel AE?:))
Reklama

p.esu
**

Re: Andělský oči

Příspěvek od p.esu »

Limitz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Limitz »

je to tam dole napsané "application list" Tiburon 96-99 70mm x 4 jinak musím tě upozornit že pro instalaci musíš světla vyndat ven, dát je do trouby aby povolilo lepidlo mezi přední a zadní částí světla, postup je tady na fóru někde napsaný i s obrázky od uživatele DEDe
Edit: tak jsem byl tak hodnej a našel jsem ten návod, je to sice na jíný model coupe ale postup bude stejný https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.p ... 69&start=0
:hyu: Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 :hyu: R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km :D
Limitz89@seznam.cz
dantasik
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dantasik »

Hlavne koupit bile!Modre na fotkach od nich i na jinych nevypadaji nejak extremne, ale svestky se na to chytaji hezky :)Ja si koupil modry a ted jsem je musel nechat zatim vypojene a koupim si rovnou jeste neony pod auto na dalkove, abych mohl oci vypinat na dalku.
Mitsubishi Evolution X 2009/02
Hyundai Sonata 2.0CRDi 16V 2006/10
DEDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEDe »

jo oci jsou supr koupit urcite bile mam je cca 4 mesice jezdim po meste a policajti jsou v klidu, nainstalovat to je jednodussi nez se muze zdat a za ty penize si myslim ze je to asi nejlepsi upgrade pomer design-cena :) Jinak jak tu nekdo psal tak rozmer ti to primo napise i na sharku pro tvoje coupe
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
Odpovědět

Zpět na „COUPE“