Žárovky do světlometů
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Žárovky do světlometů
Ve Vectře jsem míval Osram Cool Blue, nebo jak se jmenují. Musím souhlasit s názory mnoha lidí na fóru - praskaly tak do půl roku. V létě jsem je vyndal z Getzánka a v záchvatu tunerství jsem tam dal Nigtbreaker. Vozím je jako rezervní. V Getzánkovi mi ještě žádná H4ka nepraskla. Nevím na čem záleží - jestli na kvalitě regulace napětí nebo na velikosti paraboly?
PS: Nightbreaker byl docela překvapivý rozdíl!
PS: Nightbreaker byl docela překvapivý rozdíl!
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
- Reklama
Je to napětím a asi i chlazením. Já měl Fábii 2001 s el. posilovačem řízení 1.gen. a ten dělal v elektrické síti auta takový výkyvy, že H7 praskaly jak pominutý.
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
me v coupe teda nepraskla cool blue ale mel sem ji asi 4 mesice, i tak je ten rozdil docela malej je otazka jestli se to vyplati dovat za to 500 kdyz clovek koupi 2 tak ma litra a s tim jak praskaj tak sada xenonu je za 2 a vydrz urcite vetsi. nevim jak je to s xenonama do accentu jestli tam sou paraboly nebo jestli je chcete ale me ty drazsi zarovky vcelku sklamaly za tu cenu a to sem nepocital s tim ze by mely tak brzo odejit to uz by se pak vubec nevyplatilo.
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
Výkyvy napětí v palubní síti Fabií I. generace musím potvrdit a určitě se to promítalo i do životnosti H7. Ve srovnání s tím je napětí na palubě Accenta mnohem stabilnější, při zapínání větších spotřebičů i např. při nechtěném podtočení motoru při rozjezdu s nedostatečným plynem.
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
- ZdeněkSvoboda
1x cool blue za 500Kč???DEDe píše:me v coupe teda nepraskla cool blue ale mel sem ji asi 4 mesice, i tak je ten rozdil docela malej je otazka jestli se to vyplati dovat za to 500 kdyz clovek koupi 2 tak ma litra a s tim jak praskaj tak sada xenonu je za 2 a vydrz urcite vetsi. nevim jak je to s xenonama do accentu jestli tam sou paraboly nebo jestli je chcete ale me ty drazsi zarovky vcelku sklamaly za tu cenu a to sem nepocital s tim ze by mely tak brzo odejit to uz by se pak vubec nevyplatilo.
U jakejch židáků jsi to kupoval???
Já koupil celou sadu ta 300kč??!!
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
nebo 500 byly nightbreakery uz si to nepamatuju , ale urcite byla tak jedna za 300 nebo tak nejak si myslim bud autokelly nebo autodoplnky ale pred rokem, nevim jak je to ted. tak za 300 obe to uz jde pokud nerupnou za ty dva mesiceZdeněkSvoboda píše:1x cool blue za 500Kč???DEDe píše:me v coupe teda nepraskla cool blue ale mel sem ji asi 4 mesice, i tak je ten rozdil docela malej je otazka jestli se to vyplati dovat za to 500 kdyz clovek koupi 2 tak ma litra a s tim jak praskaj tak sada xenonu je za 2 a vydrz urcite vetsi. nevim jak je to s xenonama do accentu jestli tam sou paraboly nebo jestli je chcete ale me ty drazsi zarovky vcelku sklamaly za tu cenu a to sem nepocital s tim ze by mely tak brzo odejit to uz by se pak vubec nevyplatilo.
U jakejch židáků jsi to kupoval???
Já koupil celou sadu ta 300kč??!!
ted je za 200 v autodplnky ale pred rokem byla urcite drazsi jestli se nepletu teda:) mas rech ze nightbreaker je 500 sada.
No co si pamatuju je to ze za ty prachy sem si rikal ze je to knicemu napoprvy sem nepoznal vubec rozdil od te predchozi obyc
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
- ZdeněkSvoboda
aha, tak to je jiná
Táta ty osramky má už skoro 2 roky a fungujou.
Byly to žárovky, co jsem měl ve feldě a tak jsem mu je nechal.
Teď je mám taky
Táta ty osramky má už skoro 2 roky a fungujou.
Byly to žárovky, co jsem měl ve feldě a tak jsem mu je nechal.
Teď je mám taky
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Vazeni, jelikoz me ted prdly obe zarovky najednou -osram s mirne namodralou baňkou, premejslim o jinych. Ted svitim 'originalama Hyundai' Mate nekdo zkusenost s zarovkama xenon lights od fa autostyle? Maji i H4 a maji na ne akci v autodoplnky. Teplota svetla je 4000k..
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
Tak som ich predsa kúpil. Necelých 22€. Ale rozdiel oproti obyčajným Philipskám je naozaj poznať a poriadne. Fakt sú dobré.palčo píše:Priatelia, čo poviete na tieto žiarovky?
http://www.tuning.sk/dokument-philips-n ... 4-h7-bulbs
HYUNDAI Accent, 1,4 Dynamic-Gold beige
potom prosím napíš, ako dlho vydržali. vďakapalčo píše:Tak som ich predsa kúpil. Necelých 22€. Ale rozdiel oproti obyčajným Philipskám je naozaj poznať a poriadne. Fakt sú dobré.palčo píše:Priatelia, čo poviete na tieto žiarovky?
http://www.tuning.sk/dokument-philips-n ... 4-h7-bulbs
Hyundai Accent 1.5 CRDi VGT Elegance
Celadon Blue
07/2007
Celadon Blue
07/2007
OK Len dúfam, že tak skoro nebudem musieť písať.
HYUNDAI Accent, 1,4 Dynamic-Gold beige
no to ti prajem aj ja, ale zato môžeš napísať aj napr. že ich tam už máš cca 1 rok a v poho...palčo píše:OK Len dúfam, že tak skoro nebudem musieť písať.
Hyundai Accent 1.5 CRDi VGT Elegance
Celadon Blue
07/2007
Celadon Blue
07/2007
Čau accenťaci !Nikde na fore som sa nedočítal,či sa dajú nastaviť hmlové svetlá.Mne to svieti hneď pred auto.Čo s tým?Díky.
Hyundai Accent 1.5CRDi VGT Elegance,Celadon Blue.6/2008.
a kde chces aby ti svietili? hmlovky som na predchadzajucich autach mal zapnute asi tak 4x a aj z toho je polovicka ci funguju...Maťo píše:Čau accenťaci !Nikde na fore som sa nedočítal,či sa dajú nastaviť hmlové svetlá.Mne to svieti hneď pred auto.Čo s tým?Díky.
toyota highlander 2.5 hybrid executive
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
Asi tak do desať metrov pred auto.Na Felde to mám tak.
Hyundai Accent 1.5CRDi VGT Elegance,Celadon Blue.6/2008.