achjo - ted pro zmenu nestartuje :cry:

1991 - 1995

Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři

Odpovědět
black_sheep

achjo - ted pro zmenu nestartuje :cry:

Příspěvek od black_sheep »

Zdravicko, tak potom co jsem dal snad vsecicko do kupy me zaclo trapit startovani. Ale asi jen kazdy paty, sesty tak.. No proste to pak chyti tak napotreti, coz me pomerne stve. Na venkovni teplote ani teplote motoru moc nezalezi! Starter toci jako das ale neskytne. Kdyz to chytne tak se z topeni vyvali smradek z benzinu a jak to chytne tak to jeste tak zabrumla nez se to roztoci na tech 800 otacek a pak uz zase pohoda nez to zase cca petkrat chcipnu pak to zase nejde az napotreti.. (bo vic kvuli studenymu startu) cim by to mohlo bejt? vsecko je novy ale mozna je neco novyho spatny opet.. :roll:
Reklama

black_sheep

saakris zadna rada? :cry: to budu muset zase do servisu??? :roll:
ryba

Příspěvek od ryba »

pokud vyloucis blbej benzin (to je dost mozny), nasledky experimentu se svickama a kabelama (dotek), pridrenou klapku sani a rozdelovac, tak to bude patrne na diagnostiku, nejaky cidlo bude v haji. Teplota vody, klikovka a tak.

asi jsem ti moc nepomohl:) ale snaha byla:)
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
black_sheep

diagnostika OK :) blbej benzin nevim, pac jsem mezitim parkrat natankoval a beru jedine na SHELLu :P no kdyby se pridrela klapka tak proste startuju s plynem ne? a to by chytlo asi tak jako tak.. a rozdelovac byl menenej na podzim :)

jak jsi to myslel s tema svickama? myslis ze s nima neco muze bejt? napadli me prave ty svicky (mam tu dve sady novy a treti kupovat teda nehodlam) civka, krokovej motorek volnobehu bo ivana jeste napadl regulator tlaku paliva..

jinak diky za rady alespon neco :)
rade622
Kontaktovat uživatele:

REGL

Příspěvek od rade622 »

Pokud máš diagnostiku OK, tlak paliva je taky OK, čidlo by tam poznali. A zároveň by poznali pokud nepálí dobře svíčka. Ale já bych si typl přesno na ně nebo kabely, co tam teď máš?
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
black_sheep

originaly za 1800,- 8) takze ty uz musej bejt dobry!!! :lol: zkusim prehodit svicky :)
Odpovědět

Zpět na „S-COUPE“