TomTom Go 720 se zástavbovou sadou
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: TomTom Go 720 se zástavbovou sadou
milosh: jj, tak to samozrejme je...ale jak jsem psal, je to zdarma. Pouze je potreba zakoupit GPS modul s cenou od 800Kc. Ja vyuzivam Tomtom a behem par dnu jeste pribyde iGo.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Reklama
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Jajaj moje oblibeny tema.
Primo se zastavbovou sadou na TT720 nemam zadne zkusenosti nicmene co se tyce nazoru na ruzne navigacni systemy, jsem plny dojmu a nazoru i v porovnani mezi sebou.
Vseobecne se da rict, ze mi system od TOMTOMu vyhovuje asi nejvic, pouzivam ho jak v PNA (navigaci) tak v mobilu mam pro jistotu jeste navigaci Sygic McGuider a Nokia mapy. (o legalnosti taktne pomlcim)
Uzi77:podle myho nazoru na velikosti (resp formatu) displeje nezalezi, dobre naviguje jak muj malinkej TOMTOM ONE v2, tak muj foun s displejem o temer polovicni velikosti. Navic po chvilce treningu se ridic uz nekouka na navigaci a jede jen podle toho, jak na nej navigace mluvi. Vyhody displeje 16:9 se projevi jenom pri minimu dopravnich situaci, na navigaci kouknujen kdyz si opravdu nejsem jistej kam mam jet.
Urcite bych bral navi s SD slotem protoze jejich moznosti jsou az necekane jednoduse rozsiritelne (diky absenci vnitrni pameti pristroje), u moji navi treba neni problem rozchodit nejnovejsi mapy (chce to nejakej upravy )vcetne IQ routes!!! Coz je pro dva roky starej pristroj extremni vyhoda, potvurka prakticky nestarne
K funkcim typu fotak, mp3 a tak je muj nazor jasnej, mam vsechno v telefonu a fotak v zachodovym prkynku taky nema smysl.
Jinak se vsim co jsi napsal do puntiku souhlasim zase nekdo rozumnej
Primo se zastavbovou sadou na TT720 nemam zadne zkusenosti nicmene co se tyce nazoru na ruzne navigacni systemy, jsem plny dojmu a nazoru i v porovnani mezi sebou.
Vseobecne se da rict, ze mi system od TOMTOMu vyhovuje asi nejvic, pouzivam ho jak v PNA (navigaci) tak v mobilu mam pro jistotu jeste navigaci Sygic McGuider a Nokia mapy. (o legalnosti taktne pomlcim)
Uzi77:podle myho nazoru na velikosti (resp formatu) displeje nezalezi, dobre naviguje jak muj malinkej TOMTOM ONE v2, tak muj foun s displejem o temer polovicni velikosti. Navic po chvilce treningu se ridic uz nekouka na navigaci a jede jen podle toho, jak na nej navigace mluvi. Vyhody displeje 16:9 se projevi jenom pri minimu dopravnich situaci, na navigaci kouknujen kdyz si opravdu nejsem jistej kam mam jet.
Urcite bych bral navi s SD slotem protoze jejich moznosti jsou az necekane jednoduse rozsiritelne (diky absenci vnitrni pameti pristroje), u moji navi treba neni problem rozchodit nejnovejsi mapy (chce to nejakej upravy )vcetne IQ routes!!! Coz je pro dva roky starej pristroj extremni vyhoda, potvurka prakticky nestarne
K funkcim typu fotak, mp3 a tak je muj nazor jasnej, mam vsechno v telefonu a fotak v zachodovym prkynku taky nema smysl.
Jinak se vsim co jsi napsal do puntiku souhlasim zase nekdo rozumnej
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Díky Yurii Ja mam taky tomtom ale one new navigaci prkticky používanm jen v případě že se stratím nebo když se potřebuji dostat na přesne místo č.p. ve městě větší lcd je lepší pro orientaci je na nich vidět větší kus mapy a křižovatek předemnou, každy kdo ma navigaci jiste ví že uhlopříčky (uličky mezi domy jak ja říkam stezky odvahy) navigace využíva velice rada i když je lepší jet po hlavní silnici "napřiklad" (i kdaž novy navigace si s timto umejí lépe poradit jako například funkce IQ Routes) jinak navigaci používam když nekam jedu a neznam cestu tak jen bez udání cílového místa jen pro to aby sem videl kde bude jaka zatačka a taky kvuli předjíždění samozřejme koukam spíš na silnici ale když jedu za nejakym slymakem, nebo nakladakem vidim dopredu + - jak cesta vypada. chapeš doufam co myslim nejsem zavodník kor když jedu s rodinkou ale jet se musí
Yurii jeste se zeptám jak dostat do me navigace IQ Routes potrebujes nejakej crack na to a hlavne kde ho sehnat nebo to jde ruku v ruce s mapama takze novejsi verze map nebo jinak kde sezenu tento soft. snad me poradis jinak diky
Yurii jeste se zeptám jak dostat do me navigace IQ Routes potrebujes nejakej crack na to a hlavne kde ho sehnat nebo to jde ruku v ruce s mapama takze novejsi verze map nebo jinak kde sezenu tento soft. snad me poradis jinak diky
Matrix 1,5 CRDi R.V. 2008
Nechci obhajovat softwarové piráty, ale v době kdy cca 90 % programů je nelegálních ,bych nějaké načerno stažené mapy neřešil. Výrobci si to dělají sami, navigační přístroj se dá na internetu pořídit za cca 3000,- kč/zejména v zahraničí/ ale mapy pro evropu stojí více než 6000,-kč. Taky bych si raději pořídil vše legální cestou za přiměřenou cenu s možností aktualizace ,ale za ty ceny......... Navíc není problém si stáhnout třeba TT navigator 6 i s mapami s internetu.
- Michal Jedlička
- *
- Kontaktovat uživatele:
Konecne jsem se k tomu dostal a vyfotil to. Sice to neni TomTom, ale navigace to je. Je to original se zastavbou od Hyundai a musim rict, ze se jim celkem povedla. Nerad bych klamal, ale tusim ze mapy jsou od TeleAtlas(?) a jako GPS antena je pouzit Sirf starIII. Naviguje perfektne, ale jednou se mi stalo, ze se kousla, zrovna pri ceste na jih Italie, kdyz jsem byl s pritelkyni asi 1800km od domova To jsem se pekne spotil, ale stacil reset a bylo po problemu.
- Přílohy
-
- DSC09630.jpg (219.75 KiB) Zobrazeno 367 x
-
- DSC09641.jpg (201.2 KiB) Zobrazeno 371 x
Presne tak, staci koupit nejlevnejsi nav pristroj (podminkou je pouziti memory karet) a mapovy orgie muzou zacit. A davat za mapy 6000 je fakt silenost, obzvlast pro toho, kdo jezdi trasy, ktery vicemene zna a ma nvi treba jen pro komfort a jistotu, kdyby nastala prekazka (treba ja).
O IQ routes jsem jeste neslysel a docela by me to zajimalo, treba jestli to lze dodatecne dostat do Symbian telefonu. Co ty na to, Yurii?
O IQ routes jsem jeste neslysel a docela by me to zajimalo, treba jestli to lze dodatecne dostat do Symbian telefonu. Co ty na to, Yurii?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
IQ routes podporuje jenom TT7 a vyšší, na symbian je bohužel zatím jenom TT6 a tak to nejspíš i zůstane, SW kriminalita prej totálně podkopala snahy TT o vývoj nový verze protože by se ani nezaplatil. IQ routes mám v TTONEv2 a vypadá to, že fakt fungujou
TT vlastně při připojení navigace k počítači anonymně uploaduje data o tom, kudy jsi jezdil, a jak dlouho to trvalo, pak to zpracovávaj a přidělujou různejm komunikacím v různou dobu různý rychlostní koeficienty přičemž navigace pak "vymejšlí" nejrychlejší trasu s ohledem na tyhle koeficienty.
Ta zastavěná navigace o patro vejš vypadá jako Navigon, od tý doby co maj podklady od TeleAtlasu se dost zlepšili ale já se prostě zasek u TT a už u toho zůstanu nafurt, plně mi vyhovuje, navíc není problém sehant si nejnovější mapy
Měl už 3D zobrazení krjainy?
TT vlastně při připojení navigace k počítači anonymně uploaduje data o tom, kudy jsi jezdil, a jak dlouho to trvalo, pak to zpracovávaj a přidělujou různejm komunikacím v různou dobu různý rychlostní koeficienty přičemž navigace pak "vymejšlí" nejrychlejší trasu s ohledem na tyhle koeficienty.
Ta zastavěná navigace o patro vejš vypadá jako Navigon, od tý doby co maj podklady od TeleAtlasu se dost zlepšili ale já se prostě zasek u TT a už u toho zůstanu nafurt, plně mi vyhovuje, navíc není problém sehant si nejnovější mapy
Měl už 3D zobrazení krjainy?
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
Michal Jedlicka: vypada to dobre, tu horni schranku mam stejne porad prazdnou. co to stalo?
i30 1.4 + kn, 12/2007
- Michal Jedlička
- *
- Kontaktovat uživatele:
Abych to uvedl na pravou miru... Icko jsem koupil od Hyundaie uz zajete (okolo 10000km), bylo to byvale sluzebni vozidlo nekoho z Hyundaie a ta navigace uz byla namontovana, takze ani nevim, ale na strankach Hyundai.cz myslim je cena neco kolem 15000(?)Kc. Jinak bych ji zaradil tak do kategorie stredni tridy, co se tyce vybavy a moznosti. Jen je skoda, ze to neumi DVB-T, byla by to parada