Topení Klimou?
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Topení Klimou?
Ahoj áci,
Chtěl jsem se vás akorát zeptat jesli je možno klimatizací aji topit(ono totiž v zimě chvilu trvá než se ten dvoulitr zahřeje)vždycky sem si myslel že určitě ano,ale mě se to prostě ještě nepodařilo v létě chladí na výbornou nevim co dělám špatně je možné že to u nějaké prostě nejde mám manuální.
Mockrát děkuji za odpověd a předem se omlouvám za určitě pro mnohé poněkud trapný dotaz
Díky!
Chtěl jsem se vás akorát zeptat jesli je možno klimatizací aji topit(ono totiž v zimě chvilu trvá než se ten dvoulitr zahřeje)vždycky sem si myslel že určitě ano,ale mě se to prostě ještě nepodařilo v létě chladí na výbornou nevim co dělám špatně je možné že to u nějaké prostě nejde mám manuální.
Mockrát děkuji za odpověd a předem se omlouvám za určitě pro mnohé poněkud trapný dotaz
Díky!
Sonata 2.0i DOHC r.96 102KW
- Reklama
Re: Topení Klimou?
Dle mého názoru to nejde.
Naposledy upravil(a) Krtek II dne 26 led 2010, 20:13, celkem upraveno 1 x.
SOUČASTNOST Hyundai Matrix 1.6
MINULOST Hyundai Elantra 2.0 CRDi, r. v.: 2001
MINULOST Hyundai Elantra 2.0 CRDi, r. v.: 2001
jo, ale kompresor by musel jet obráceně. Z výparníku by se musel stát kondenzátor a naopak. Prostě obráceně, ale to se nedělá.
Hyundai Coupé 2.0 FX r.v.2001
Mockrát vám díky za odpovědi sou k nezaplacení a ještě prosím jak dlouho vám tak zhruba trvá než vám to tedka v zimě začne topit? Mám tam možná asi něco špatně protože sem se tedka vrátil z cesty 70km tam a zpatky a rafička teploty se vůbec nezvedla a to sem tomu myslim aji celkem šlapal. Termostat?Teplotní čidlo a z toho třeba špatné přepínání chladících okruhů? Asi by toho mohlo být špatného víc že?
máte prosím někdo nějakej chtěl bych mít taky nohy v teple a nečekat až do jara
jen prostě co bych tak mohl zkontrolovat (proměřit)jako první, to kde to najdu nebo jaký to má vývody to už si nandu sám s tím už vás tady otravovat nehodlám
máte prosím někdo nějakej chtěl bych mít taky nohy v teple a nečekat až do jara
jen prostě co bych tak mohl zkontrolovat (proměřit)jako první, to kde to najdu nebo jaký to má vývody to už si nandu sám s tím už vás tady otravovat nehodlám
Termostat.Pokud se ti ručička pomalu ani nehnula.
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Jj jak psal kolega termostat. Vošahej hadice vedoucí ke chladiči, hlavně tu horní pokud bude teplá po chvilce provozu jokožto i chladič tak máš seknutej termostat a propouští do chladiče potom to za boha neohřeješ.
Nebo tam termostat nemáš a někdo ho vyndal.
Nebo tam termostat nemáš a někdo ho vyndal.
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Mnohokrát děkuji to sem potřeboval slyšet hnedka to okouknu,jestli to bude tak jak říkáte tak by to ještě nemuselo byt zas až tak vážný novej termostat sem se koukal do 300,- Tak na druhou stranu se to zase aspon nepřehřívalo ještě že se třeba neseknul naopak
No nebudu předbýhat dám vědět jak to celý nakonec dopadlo.
Ještě jednou díky!!! a mnoho štastně ujetých Km s
No nebudu předbýhat dám vědět jak to celý nakonec dopadlo.
Ještě jednou díky!!! a mnoho štastně ujetých Km s
Jak sem slýbyl tak píšu, že to bylo opravdu tim termostatem před chvilkou sem ho byl vyměnit a projet to a zdá se to být naprosto v pohodě (aji to líp jede když to má tu zprávnou teplotu!!!)topí to opravdu za chvilu a ručička teploty nepřesáhne půlku (respektive je mezi těpa dvouma tečkama co sou tam od výroby) což bych řekl že značí jeho správnou funkci přepínání okruhů a navíc ten co sem vyndal tak byl opravdu seknutej v otevřené poloze
ještě jednou díky za rady nad zlato pokud budu moct taky poradím už sem taky něco rozluštil
cely mě to přišlo na 220,- co víc si přát!!!
tak třeba to zas chvilu bude vozit tak jak má...
ještě jednou díky za rady nad zlato pokud budu moct taky poradím už sem taky něco rozluštil
cely mě to přišlo na 220,- co víc si přát!!!
tak třeba to zas chvilu bude vozit tak jak má...
Hlavně že se povedlo, kdyby bylo všechno tak jednoduchý a za málo peněz jako tohle to by byla paráda , ale zase by jsme neměli o čem diskutovat.
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu