taky s obavami sledujete tohleto?
http://zpravy.idnes.cz/korejsky-poloost ... anicni_kot
pripadny konflikt by mohl docela nepekne ohrozit i hyundai, ackoliv paradoxne prave diky valce v 50. letech, da se rict, tady hyundai je
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
jj obyvatelstvo setři kazdou kackublack_sheep píše:cesko, potazmo ceska ekonomika je hlavne zavisla na automobilovy prumyslu a to vic nez dost, a prave automobilovej prumysl je ted v nejvetsich problemech takze proto se nas ta krize tak dotyka..
Když budou stát do 300 000,- ....Engineer píše:Len aby z Nosovic nakoniec nezacali vychadzat TANKY
Hlavně s těma horama...Rexcor píše:No a odpoadne mnoho problémů. Například kde budu parkovat, kudy jet abych se vyhnul zácpě, jestli si mám brát na ty hory řetězy, atd:-D
kdyz bude zacpa tak to provedes asi takhleRexcor píše:No a odpoadne mnoho problémů. Například kde budu parkovat, kudy jet abych se vyhnul zácpě, jestli si mám brát na ty hory řetězy, atd:-D
to jo a taky hlavne, nez prorezne tank.....Rexcor píše:No a odpoadne mnoho problémů. Například kde budu parkovat, kudy jet abych se vyhnul zácpě, jestli si mám brát na ty hory řetězy, atd:-D
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |