Jsou karoserie Accentů pozinkovány a od kterého roku výroby?
Má význam u 8 let starého auta nechat dělat dutiny?
Nedají se sehnat plastové vložky do podběhů? - zdá se mi, že tam je velmi slabá antikorozní ochrana
![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
Dík za odpověď.
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Svatá pravda!!Souhlas s R!!!R píše:Karoserie Accenta ani součastného modelu není pozinkovaná, ale má speciel. povrchovou úpravu nanášenou elektrolízou a to se týká i barvy. Samozřejmě má cenu vystříkat dutiny i u staršího auta. Jinak u nepozinkovaných aut s touto povrchovou úpravou se začíná vytvářet koroze v dutinách po 5 letech, ale u vozidel, které mají pozink se tato koroze také začíná tvořit a to asi po 7 letech. Takže jestli má někdo pozinkovanou kar. a myslí si ,že mu nemůže zreznout, tak se hodně plete.
Pethan píše:Ahojte vespolek, mám dotazy:
Jsou karoserie Accentů pozinkovány a od kterého roku výroby?
Má význam u 8 let starého auta nechat dělat dutiny?
Nedají se sehnat plastové vložky do podběhů? - zdá se mi, že tam je velmi slabá antikorozní ochrana.
Dík za odpověď.
Já budu mít accenta v červnu 2 roky, zadní díl výfuku taky rezatý jako prase a když jsem se podíval pod látku na zadních sedačkách, tak jsemJiří Štěpánek píše:Vlastníme Accenta dva a půl roku.Dutiny jsem vystříkal resistinem ML.Před týdnem jsem měnil zimní pneu za letní a zhrozil jsem se.Zadní díl výfuku je z vrchu rezatý jak liška a má co dožít konce záruky.Přední nosník kde je uchyceno spodní rameno a pokračuje dopředu k podelné trubce co je pod chladičem asi o zinku nebo kataforéze ani neslyšelo.Jdou na mě z toho mrákoty.Rez vykukuje.A co teď reklamovat nebo co s tím.Jinak zbytek auta je ok
Vlastnil jsem před tímto autem Oltcita z první dodávky a ten měl elektroforézu. Natíral a dělal jsem dutiny a stejnou péči jak u Accenta,tak po šestnácti letech provozu byl stále jak nový.Tak,kde soudruzi v Korei udělali chybu?!
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |