ALARM ALARM!

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Felotron

ALARM ALARM!

Příspěvek od Felotron »

Drazi soudruzi!

Parkuju svuj prenadherny supervykonny stroj v zapadle ulicce, kde mizi nejen auta, ale i treba pouha kola... Patrani po nich je bez vysledne. Cinnost hnusnych podlych kontraproduktivnich band suzuje moji detskou dusicku, a proto premyslim, jak svuj urychlovac castic zabezpecit. Mam defend lock a premyslim o alarmu. Polozme si otazku: "Ma alarm smysl?"

PS: Chystam se na piskovani skel...
Reklama

mart
*

čest,

Příspěvek od mart »

místo pískování skel jsme si objednali leptání, sadu zaslali a my/já a manželka/ skla vyleptaly, asi 600kč to stálo, kdyžtak najdu kde sme to objednaly :D
máme accentíka nového, tak sem ještě koupil bullocka, zámek spojky a brzdy,výborně hodnocený, bytelný je taky/asi 3000/, jinak zatím jiné zabezpečení, ještě se mi líbí alarm magicar s dálkovým startem :D
Dastin

Příspěvek od Dastin »

no tak pokud vím tak Hyundaie se moc nekradou spíš jsou v přednosti volkswageny, škodovky,atd. Jinak start na dálku jsem chtěl taky, ale v Autostilu v Kunovicích je borec co to montuje a odrazoval mě od něj, že se časem začne kazit. Ze začátku machrovina, ale pak že tak za 3-4 roky je problémový. Montáž není jednoduchá. Díval jsem se na plánek, je tu někde na netu.A na alarm je už každý zvyklí, většinou to každý ignoruje a pokud budeš třeba daleko tak to stejně neuslyšíš. A pager je tak do 700 metrů. Ten magicar je něco přes kilák. Je to těžko. Mechan. zabezpečení je asi lepší. Jo a ten magicar ukazuje že je vozidlo v pohybu a stojí 6000kč. :D

Příspěvek od Felotron »

Toz ja vim, ze se jiny kradou vic (VW und die Anderen, BMW, MB...).... ale i tak... Pro me je auto neco jako pro jinyho manzelka - beda, kdo se na Neutrona skarede podiva... ;-)
ROOOM
**
Kontaktovat uživatele:

odkazy

Příspěvek od ROOOM »

http://www.ecr-cz.cz/uvod.html
mam ...

http://www.flajzar.cz/gsm.htm
GSM pager sem si vyrobil sam .... quli cena :?

http://www.jablotron.cz/autotechnika.php
vyrobky jsou pomerne spolehlive a pritup firmy je fakt super
Getz 1.1 Cool - Green Bean
Mercedes Benz M-Class W164 3.0
XMira

Příspěvek od XMira »

Mam piskovany skla, imobilizer a odnasim panel autoradia. Myslim, ze to staci k tomu, aby s autem neodjel uplnej blb. No a profika bud odradi ty skla, nebo si auto proste vezme. Nejsem si jisty, jestli je nejaka ochrana proti vykradeni. Myslim, ze skupinkam "v noci maskovanych" spoluobcanu je uprimne jedno, jestli neco behem paceni radia, zacne houkat. No a profik asi s Jablotronem nebo podobnym zarizenim moc problemu mit nebude. Zaver tedy je, ze nejake zakladni kroky by clovek mel udelat, ale jinak spis doufam v pojisteni proti odcizeni :) .
Jen tak mimochodem: Predstava, ze kazde rano provadim "disarm" vsech zamku, seker, alarmu a prepinacu me docela rozesmiva :D :D :D
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Vojticek
*

môj tip

Příspěvek od Vojticek »

Fóbia kombi,
predtým Lantra II 1.5 12V 65 kW 12/96, cca 224 tis.km, 6,75 l/100 km, priemerne 716 km/nádrž, max.dojazd 889(!) km/nádrž
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“