Koukněte jak nás bude hlídat naše policie ČR
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Re: Koukněte jak nás bude hlídat naše policie ČR
Morava 2009 bude jako loni, první týden v září - 4-6. To je předběžné datum, přesně se to všichni dozví až po českém srazu který bude v režii (asi) Hujera. Ale vše je ještě v plenkách, skutečné přípravy a plánování začnou tak od března. Nějak se mi zdá že je s tím čím dál víc práce.
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi-Rade622 x Shwaara,vaše sázka ohledně radaru/"antiradaru" se mě líbí(myslím radar na auta,ten radar šmejdských Amíků,bych jim narval do pr...e ).Není na to,vyzkoušet obě věci na vlastní oči(jestli to nejsou jen propagační videa,natočená prodejcem ).
Také bych raději viděl víc označ.pol.aut na silnicích.Až jednou ti hňupi pochopí,že nejrychlejší je vysílačka za pár kaček(změřit,nahlásit-o kus dál zastavit)a ne nějaké honičky ala Simir .Asi se kluci moc dívají na telku.Zrovna v Německu není nic vyjímečného,že na dálnici měří a po pár km,třeba u odpočívadla nebo benzínky sníží rychlost značkami,svedou do jednoho pruhu a hříšníky vyvedou mimo.To stejné v Rakousku i s prohlídkami kufru....To u nás neznáme a když tady nějaký Slovák popisoval,že mu u nich bezdůvodně prolezli komplet celý vnitřek,tak to už je zase buzerace.
Rade622,tak podle data srazu zase přijedu pozdě a v nákladní verzi Tiburona A asi ještě později než minule,protože jedeme na dovču ještě o pár set km jižněji.Ale vidět alespoň na chvíli "staré" plantážníky,to si nenechám ujít.
Také bych raději viděl víc označ.pol.aut na silnicích.Až jednou ti hňupi pochopí,že nejrychlejší je vysílačka za pár kaček(změřit,nahlásit-o kus dál zastavit)a ne nějaké honičky ala Simir .Asi se kluci moc dívají na telku.Zrovna v Německu není nic vyjímečného,že na dálnici měří a po pár km,třeba u odpočívadla nebo benzínky sníží rychlost značkami,svedou do jednoho pruhu a hříšníky vyvedou mimo.To stejné v Rakousku i s prohlídkami kufru....To u nás neznáme a když tady nějaký Slovák popisoval,že mu u nich bezdůvodně prolezli komplet celý vnitřek,tak to už je zase buzerace.
Rade622,tak podle data srazu zase přijedu pozdě a v nákladní verzi Tiburona A asi ještě později než minule,protože jedeme na dovču ještě o pár set km jižněji.Ale vidět alespoň na chvíli "staré" plantážníky,to si nenechám ujít.
- Přílohy
-
- gal32_obr1214249575_219.jpg (164.76 KiB) Zobrazeno 1462 x
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
k tem raketam policejnim .
dost casto je potkavam na D5 smer Praha. na exitu Kraluv dvur u KFC! (tusim 18sjezd).
tak bacha kluci nane, jim bude urco stacit 140 na radaru a hned to na Vas pujdou skusit
dost casto je potkavam na D5 smer Praha. na exitu Kraluv dvur u KFC! (tusim 18sjezd).
tak bacha kluci nane, jim bude urco stacit 140 na radaru a hned to na Vas pujdou skusit
Lantra J2 1.8, 1996 125HP
Suzuki DR 650 SE, 1996 44HP
Iveco Daily 3.0HPT 2008 180HP
Honda civic 1.8Vti 1999 169HP - supr vozitko
Suzuki DR 650 SE, 1996 44HP
Iveco Daily 3.0HPT 2008 180HP
Honda civic 1.8Vti 1999 169HP - supr vozitko
Borek: Jo, taky se tesim, jsem zvedavy na vysledky
Audi A6 quattro 4.2 V8 a Bel STI-Re + AL G9RX
ex: Peugeot 607 2.2i
ex: Hyundai Sonata 2.0i 2003
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Je to pohoršující okolnost, když se zabijou při pokusu zahájit pronásledování?
Ne, nemuzes za jejich neschopnost. Ty jsi svuj vuz zvladl Navic pokud se zabijou, snizi se pravdepodobnost, ze budes potrestan. Ze zaznamu dostanou maximalne Tvoji zadni RZ, z cehoz Ti nedokazou, zes to ridil opravdu Ty Jinak samozrejme nikomu nic zleho nepreju.
http://tyden.cz/rubriky/domaci/doprava/ ... 04597.html
http://www.autorevue.cz/Bleskovky/Nejve ... fault.aspxDůsledné silniční kontroly a pokuty v maximální možné výši. To je plán, jak chce vedení dopravní policie zabránit narůstajícímu počtu mrtvých na tuzemských vozovkách. Nemilosrdnou represi vyžaduje nově šéf dopraváků Leoš Tržil i po správních úřadech, které rozhodují o trestu pro neposlušné řidiče.
Policie aktuálně jezdí necelými 9 000 vozy
a 2 200 nehod ročně při tomto počtu znamená, že je každý rok nabouráno téměř 25 procent všech policejních aut.
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.novinky.cz/clanek/160995-vid ... zdech.html
je to vse na male....
je to vse na male....
Hyundai Sonata GLS 2,7 V6 127kW r.v.2003 LPG- sekvenční vstřikování
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
věrný značce :hyu: :!:
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Minulý týden jsem četl v časáku,že když rozpočítají za rok nehody policejních aut u nás,tak denně nabourají 7 policejních aut.To snad ani nestačí opravovat .
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
take jsem to slisel ale to jsou prej male veci jako urazene zrcatko a podobne...Borek píše:Minulý týden jsem četl v časáku,že když rozpočítají za rok nehody policejních aut u nás,tak denně nabourají 7 policejních aut.To snad ani nestačí opravovat .
Hyundai Sonata GLS 2,7 V6 127kW r.v.2003 LPG- sekvenční vstřikování
předchozí
předchozí
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Ale i tak, vem to tak, že i za to zrcatko platímezahyx píše:take jsem to slisel ale to jsou prej male veci jako urazene zrcatko a podobne...Borek píše:Minulý týden jsem četl v časáku,že když rozpočítají za rok nehody policejních aut u nás,tak denně nabourají 7 policejních aut.To snad ani nestačí opravovat .
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
- Rexcor
- Kontaktovat uživatele:
Musíme mít ale na zřeteli komu se ta auta kupovala a na co jsou. Nedá se čekat nějaká dlouhá výdrž bez poskvrny. Taky kolik jich jezdí. Jsou to holt poliši. Oni si při pronásledování nemohou tak přibrzdit jako sanitka - tam se čeká že přežije víc lidí:-)
Fakt je že 7 aut není málo.
Fakt je že 7 aut není málo.
Subaru: Outback 3,0H6; Outback 3,6R6, Legacy 2,0D
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
7aut/den i při takovým lehkým střetu, ikdyby to odneslo jen zrcatko, blatník, světlo. Si vem, že to odnese 49aut/týden to už je sakra porce, to se opravdu ty jejich policejníservisy nezastavěj. Kdo je tu od Policie ČR, aby nám řekl jak to opravdu je a uvedl to na pravou míru??? Mackoj by mám o tom mohl něco říci, mám pocit, že je policista, nebo si to pletu a byl to jeho kámoš, vím, že jsme se nějak bavili asi před rokem přes email a něco tak takovýho proběhlo....
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak už vládě došla trpělivost s množstvím nabouraných policejních aut,vrátila VW a Škodovce ty jejich poruchové a pomačkané šmejdy a nakoupili z brusu novou,průkopnickou techniku.Je fakt,že když to někde opřou,tak nemusí nic opravovat a navíc dopr.prostředek je nyní chytřejší než jeho řidiči,tak tolik nebourají.
- Přílohy
-
- zirafa.jpg (68.36 KiB) Zobrazeno 1226 x
ve službách městské policie Nového Města na Moravě používaj náčelníci Hyundai i30CW, foto jsem bohužel ještě nestihl pořídit. Sice to není PČR, ale aspoň maj
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997