Acent r.v. 98 - zhasl motor a už nejede
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Acent r.v. 98 - zhasl motor a už nejede
Po výměně gufer na ventilech v servise mě po týdnu chcíplo auto a už nejde nastartovat. Než jsem otevřel vjezd do zahrady tak auto zhaslo a nešlo nastartovat. Zkontroloval jsem pojistky, protože to zhaslo jak od vypnutí zapalování. Po 30 minutách jsem normálně nastartoval, vyjel ze zahrady. Před domem jsem zhasl motor, naskládal rodinu do auta a už jsem zase nestartoval. Zkoušel jsem čerpadlo a dává benzín. U svíček je to horší, 2x hodí jiskru, pak už ne. Jiskra je slabá, sotva viditelná.
Sebral jsem rodičům jejich auto a jel domů, hledat servis a informace.
Sebral jsem rodičům jejich auto a jel domů, hledat servis a informace.
- Reklama
Re: Acent r.v. 98 - zhasl motor a už nejede
zdravim to samy se stalo i me po vymene gufer v servise sem jezdil asi 3 dny a od te doby me stoji auto u domu...
Hyundai Accent 1.5i GLS r.v.95
A můžu vědět v jakým jsi byl servise? Je divný, že je to u dvou aut stejný. A taky ti to zhaslo, jako když vypneš zapalování?Michal.M píše:zdravim to samy se stalo i me po vymene gufer v servise sem jezdil asi 3 dny a od te doby me stoji auto u domu...
Já už mám domluvený servis a ve čtvrtek to tam odtahnu.
mel jsem auto v servise u znamyho a ted uz nejde ani nastartovat
Hyundai Accent 1.5i GLS r.v.95
Mě to za studena startuje. Dneska jsem to odvezl do servisu. Jelo to skoro normálně, ale v jednom okamžiku jsem neměl volnoběh, tak jsem to musel hlídat.Michal.M píše:mel jsem auto v servise u znamyho a ted uz nejde ani nastartovat
No řekl jsem, ať to zkontrolujou a udělají celkovou prohlídku. Tak uvidím
Mohl bych poprosit o odpověd jak se to nakonec s tím zahasínáním vyřešilo, mám stejný problém, za studena vždy nastartuje ale pak to občas zhasne a už to hned nechytí.Azalis píše:Mě to za studena startuje. Dneska jsem to odvezl do servisu. Jelo to skoro normálně, ale v jednom okamžiku jsem neměl volnoběh, tak jsem to musel hlídat.Michal.M píše:mel jsem auto v servise u znamyho a ted uz nejde ani nastartovat
No řekl jsem, ať to zkontrolujou a udělají celkovou prohlídku. Tak uvidím
Auto jsem měl cca 3 měsíce v servise a nic. Takže jsem se zbavil auta a koupil si Feldu. Auto jsem dal známýmu, který jezdil ve škodovkách za tisíc korun. Ale vada je pořád horší a možná ho budu muset nechat zešrotovat.
Na Hyundaie jsem zanevřel.
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
no ty kra.o to snad neni mozny neco se podelalo a hotovo neprisli na to co to je? to je teda divny to se nedivim ze si zanevrel 3 mesice auto v servise a nic a jeste takle zniceho nic to je fakt hodne spatny
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
Azalis : to sa mi dako nevidi.. Ozaj si bol v AUTO servise? Ved to nieje normalne aby nevedeli prist na chybu, sak to nieje startrek ale obyc. auto.. NIektore zavady su sice svina ale da sa kadeco vyriesit...
Accent 1.5 12V r.v. 1996
Pri 280 000km totalna buracka
Teraz to isté len zhnitý šrot. Snáď z neho niečo bude.
Pri 280 000km totalna buracka
Teraz to isté len zhnitý šrot. Snáď z neho niečo bude.
- black_sheep
- Moderátor
to jsi spis narazil na naky kozli co se tvarili jako zahradnici ten motor je vazne jednoduchej a spolehlivej, takze jsi spis narazil na naky lemply.Azalis píše:Auto jsem měl cca 3 měsíce v servise a nic. Takže jsem se zbavil auta a koupil si Feldu. Auto jsem dal známýmu, který jezdil ve škodovkách za tisíc korun. Ale vada je pořád horší a možná ho budu muset nechat zešrotovat.
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS