kolisanie otacok pri sliapani na brzdovy pedal

Motorové součásti, spojka, provozní kapaliny

Moderátoři: Martun, Moderátoři

Odpovědět
karesino
*

kolisanie otacok pri sliapani na brzdovy pedal

Příspěvek od karesino »

Zdravim,cital som vela pribehov pri teme kolisanie otacok,ale nikde som sa nestretol s problemom aky ma moj resp.nas rodinny accent.Cely jav je za studena,po nastartovani motor bezi normalne,ale akurat sa dotknem brzdoveho pedalu otacky nahle vyskocia na pribl.1500 a nasledne dole na 500.Bez dotknutia brzdoveho pedalu som tento jav nespozoroval.Ako som cital v clanku kolisanie otacok...mnohim vam pomohol upgrade riadiacej jednotky.Prosim poradte moze to byt problem aj u mna?
Reklama

ouzo1
*

Re: kolisanie otacok pri sliapani na brzdovy pedal

Příspěvek od ouzo1 »

karesino:Čau, jak to popisuješ,tak to může bejt chyba v posilovači brzd,v hadici nebo v tom jednostraným ventilu. Jinak ten program nechej přehrát,už jenom z prevence.
NEW ACCENT 1,4 16V ELEGANCE CELADON BLUE 10/08
Hyundai Getz 1,1 2006
Hyundai i20 1,2 2012
Rudolf
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudolf »

Při sešlápnutí brzdového pedálu zatížíš elektrický systém cca 3,5A nového odběru. To může u studeného motoru mít vliv na otáčky, ale ne takový jak popisuješ. Mě zakolísají otáčky u Atose, když po nastartování pustím ohřívání zadního okna.
Hyundai Atos Prime 1,1i;
Obrázek
Hyundai Accent Elegance 1,6i CVVT;
Obrázek
SlavoRK
**

Příspěvek od SlavoRK »

Prehratie softvéru nepomože úplne. Ja mám najnovší a robí to stále - tak trochu.
Mám z toho pocit, akoby na voľnobeh pri nízkych otáčkach za studena dávalo veľmi bohatú zmes. Keď potom zošliapneš plyn, tak idú otáčky dolu. Pomože buď chvíľu počkať na voľnobeh, alebo "rozpumpovať" plynový pedál - párkrát mi cukne a potom už ide normálne (vypne sýtič ?)
Hyundai Accent 2007
1,4 Elegance Natural Gray
Dlhodobá spotreba 5,8 l / 100 km
palčo
**

Příspěvek od palčo »

Mne po prehratí softu ide OK. Pri motoroch s toľkou elektronikou ťažko hovoriť o sýtiči. Otáčky motora bez zaťaženia mi klesajú pozvoľne, podľa teploty chladiacej zmesi. Pred garážou hneď po naštartovaní cca 1100, prejdem 800 metrov, čakám na manželku otáčky asi 800-900, no a keď sa motor zohreje tak asi 600-650.(?) Jednoducho toľko, ako je voľnobeh nastavený.
HYUNDAI Accent, 1,4 Dynamic-Gold beige
SlavoRK
**

Příspěvek od SlavoRK »

Samozrejme som myslel sýtič v úvodzovkách.. Je mi jasné, že karburátor by som tam ťažko hľadal :lol:
Hyundai Accent 2007
1,4 Elegance Natural Gray
Dlhodobá spotreba 5,8 l / 100 km
palčo
**

Příspěvek od palčo »

OK Ja som len chcel povedať, že po prehratí softu nemám žiadne problémy s motorom (ťuk, ťuk podreve :mrgreen: ). Le z času na čas mi zasvieti jedna kontrolka, má žltú farbu, je vpravo dolu. :wink: Taký malý stojan na tankovanie paliva. :mrgreen: :mrgreen:
HYUNDAI Accent, 1,4 Dynamic-Gold beige
Odpovědět

Zpět na „New Accent - Motor a převodovka“