Hyundai i20 - testy & prehlady
Moderátoři: amaize, Moderátoři
Re: Hyundai i20 - testy & prehlady
calista: yardu ma tchyne...sice jezdi bez poruch, ovladani topeni je ohavny a vubec zpracovanim interieru je i20 o kategorii vys.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Reklama
Tady je malá předváděčka-
http://www.youtube.com/watch?v=1jXkgWuT0zI
http://www.youtube.com/watch?v=1jXkgWuT0zI
Hyundai I20,1.4/74 kw comfort,dark grey-od 18.3.09
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No, tak to máš hodně těžký výběr, to ti nezávidím.calista píše:Na ten klakson som akosi zabudla
No ja sa rozhodujem medzi dvoma autami: i20 a yaris, neviem ešte ktoré vyhrá
Co se týče kvality auta, tak Toyoty jsou špičkové auta, díky Avensisu mi žije šéf, a kdybyste viděli jak s Yarisem Verso (asi, taková ta skříň) prasí kolega po polích a polních cestách, nestačili byste se divit že to to auto vydrží.
Na druhou stranu, viděl jsem recenze a technické údaje a věřím, že i20 není o nic slabší soupeř. Minimálně se srovná výbavou. Taktéž ma klasickou palubní desku, která by alespoň mně vyhovovala víc.
Tady si asi budeš muset vybrat subjektivně, podle toho, jak se ti které auto líbí zvenku, zevnitř, a jak se ti s ním bude jezdit.
Tohle mě pobavilo,ale nevím jaká je tam rychlost -
http://www.youtube.com/watch?v=IrwZ6iruXZI
http://www.youtube.com/watch?v=IrwZ6iruXZI
Hardcam: no prave ten interiér mi učaril viac ako yarisHardcam píše:calista: yardu ma tchyne...sice jezdi bez poruch, ovladani topeni je ohavny a vubec zpracovanim interieru je i20 o kategorii vys.
Hyundai i20, 1.25 comfort, elektric green, ESP - od 28.4.2009, stav = 9010 km
Práve nad tým uvažujem, japonci majú kvalitné autá, yaris sa mi páči zvonka a i20 dnu.....neviem sa rozhodnúť, je to ťažké. Druhý problém (menší bude akú farbu vybrať a či normálnu alebo metalízu). Ja mám ale problémy keď všade zúri hospodárska krízaTringi píše:No, tak to máš hodně těžký výběr, to ti nezávidím.calista píše:Na ten klakson som akosi zabudla
Co se týče kvality auta, tak Toyoty jsou špičkové auta, díky Avensisu mi žije šéf, a kdybyste viděli jak s Yarisem Verso (asi, taková ta skříň) prasí kolega po polích a polních cestách, nestačili byste se divit že to to auto vydrží.
Na druhou stranu, viděl jsem recenze a technické údaje a věřím, že i20 není o nic slabší soupeř. Minimálně se srovná výbavou. Taktéž ma klasickou palubní desku, která by alespoň mně vyhovovala víc.
Tady si asi budeš muset vybrat subjektivně, podle toho, jak se ti které auto líbí zvenku, zevnitř, a jak se ti s ním bude jezdit.
Jak říká náš pan prezident,třeba je to jen chřipka,která brzy přejde.Krize,nekrize,euro vám tvrdne,tak jdi do toho.Kdybych nekoupil auto vloni,šel bych do toho.....calista píše:Práve nad tým uvažujem, japonci majú kvalitné autá, yaris sa mi páči zvonka a i20 dnu.....neviem sa rozhodnúť, je to ťažké. Druhý problém (menší bude akú farbu vybrať a či normálnu alebo metalízu). Ja mám ale problémy keď všade zúri hospodárska krízaTringi píše:No, tak to máš hodně těžký výběr, to ti nezávidím.calista píše:Na ten klakson som akosi zabudla
i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem nejnovějšího Yarise viděl, seděla za volantem sympatická slečna, tak jsem z celkového vzhledu získal dojem, že je to takové ženské auto, i tím kulatým tvarem tak působí. i20 je hranatější, proto bych už tak suveréně za volantem ženskou nečekal.calista píše:Práve nad tým uvažujem, japonci majú kvalitné autá, yaris sa mi páči zvonka a i20 dnu.....neviem sa rozhodnúť, je to ťažké. Druhý problém (menší bude akú farbu vybrať a či normálnu alebo metalízu). Ja mám ale problémy keď všade zúri hospodárska krízaTringi píše:No, tak to máš hodně těžký výběr, to ti nezávidím.calista píše:Na ten klakson som akosi zabudla
calista píše:ahojte,
ja som dnes bola na predvádzačke. Mala som možnosť jazdiť na i20 s motorom 1,4 a môžem povedať, že sa mi jazdilo super. Premýšľam vážne o kúpe, pocity z jazdy fajné
Inak pozor, v tejto dobe práve sťahujú predané i20 do servisov, niektoré majú problém so zatekaním do interiéru cez predné okno. Takže chvíľu počkajte
Tak jsem byl v jednom salónu,a vzpoměl jse na Tebe,tak jsem se zeptal na to zatékání předním oknem,
ale šéf nic nevěděl,a to by přece nemohl zatloukat.
dj.brouk:
Nemôžeš veriť každému , však im ide o predaj a nie, aby zákazníkov odradili od prípadnej kúpy.... Mne to povedal jeden známy blízky predajcovi, a keď som sa spýtala na tento problém vôbec sa nezdráhal mi túto informáciu potvrdiť, čo si vážim. Pre mňa je dôležité vedieť aké sú problémy ako keď ma niekto zavádza . No nie?
Nemôžeš veriť každému , však im ide o predaj a nie, aby zákazníkov odradili od prípadnej kúpy.... Mne to povedal jeden známy blízky predajcovi, a keď som sa spýtala na tento problém vôbec sa nezdráhal mi túto informáciu potvrdiť, čo si vážim. Pre mňa je dôležité vedieť aké sú problémy ako keď ma niekto zavádza . No nie?
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem byl kouknout za "svou" slečnou prodejkyní do Karviné a viděl jsem i20 na vlastní oči ...no páni, myslel jsem že je menší, a ono je to docela velké auto (ve své kategorii fábioidních), tedy do města perfektní a už se do něj něco vejde. A interiér taky parádní.
Takže sa ti páčilo? Aj teraz si myslíš, že si v ňom nevieš predstaviť ženskú za volantom?
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Právě že taky, ale spíš že u Yarise bych čekal vyloženě ženskou, u i20 kohokoliv. Ať už otce vezoucího rodinu na nákup, nebo mamču vezoucí děti ze školy.
Nedalo mi to,a zavolal jsem až tomu nejvyššímu do Prahy na Hyundai,calista píše:dj.brouk:
a řekl to,co jsi psala,ale řekl,že nic nesvolávají a o ničem neví.
Tak to by přece nemohl už zapírat,protože to nebyl prodejce.
O i20 z autosalonu v TV - kliknout na leden a 2.díl - http://www.motortv.cz/autosalon/?strank ... lonu-cs-37
i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008