Hlasování o rozdělení sekce Accent do kategorií
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Čus. Tak nevím, jak ostatní ale souhlasím s Lukeem. 5 stran témat už je potřeba rozdělit do podsekcí, ať se tady dá vůbec něco najít. Přikláním se k rozdělení podle Lukeeho. Čau
Autodíly mám od Autojazz.cz
- Reklama
rozdělení sekcí
Přesně jak říká Felotron!!
Lukee,fakt dobrý jsem pro!!
Tak šup!!Hi,hi!!
Lukee,fakt dobrý jsem pro!!
Tak šup!!Hi,hi!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Souhlas s Lukee:-) Sekce pro a proti by byla myslím si dost užitečná. A asi bych to celé taky rozdělil. Nejdřív mě napadlo proč, teď je to pěkně všechno pohromadě a člověk může reagovat na všechno co mu hnedle přijde pod ruku. To v sekcích nebude tak jednoduché, ale když budu chtít s něčím poradit, něco vyhledat, tak je to v tomhle případě užitečnější. A o to tady asi jde ne? Takže rozdělit.
2002, 1.5 crdi, 40 000 km
...pouze opakuji svůj názor z 13.březence tůdletoho yearu!Hanz píše:Lukee má dobrou myšlenku. Bude realizována nebo to opět vyšumí do ztracena?
Téma vyhlášeno lukeem už 21.června 05, podle mě věčina zoučastněných pro - proč váhat?
Diskuze na Hjundajovým fóru je bohatá, ale bohužel hlasování bývá rozvleklé a mám pocit, že časem se vytrácí zájem o průběh a potom to nenápadně vyšumí do pryč a výsledek už vcelku nikoho netlačí, což je někdy věci na škodu.
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........