no tak jsem zavolal odtahovku a nechal si auticko odtahnout do servisu, kde se na to podivaj snad zejtra, nebo nevim kdy....
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Dosavadni tipy je predni poloosa, nebo ze se rozpadla prevodovka....
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
nn s tou zpateckou to je u vsech hyundaiu stejne. jezdim s nimi 5let a uz mi to ani neprijde..-JxD- píše:Jako myslis ty tlumice blby po tom karambolu? Ja do ni zahucel pravym rohem a v haji je leva strana tlumicu..... A to je druha strana, ne?
No ten autobazar vyzkousim no...normalni opotrebeni je v pohode, ale tohle mi taky prijde trochu moc...navic by to mozna vysvetlovalo, proc mi obcas nesla moc zaradit zpatecka?
Uz jen blby odtazeni do servisu me prislo na 1500kc, a penize na rozhazovani moc nemam mezi nama....
až na to, že jediný co je stejný je interiér. Možná ta převodovka, ale za 8? Co pak se zbytkem auta? Asi nee...ViZzi píše:mam na prodej cely auto scoupe na dily... cena 8000- a mas tam uplne vsechno... pojizdny...
Motor ten ma najeto 65 000 km ten by si urcite nekdo vzal , z interieru taky plno kravin by prodal , okna , narazniky ty jsou jako nový krasny cerny ty plasty stribny upa luxusni atd...Seemann píše:až na to, že jediný co je stejný je interiér. Možná ta převodovka, ale za 8? Co pak se zbytkem auta? Asi nee...ViZzi píše:mam na prodej cely auto scoupe na dily... cena 8000- a mas tam uplne vsechno... pojizdny...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |