Nedavno som si kupil Hyunadi Accent ´99 rocnik 1,3 12ventil skoda ze bez vybavy.. pre informaciu verzia bez serva!! inak peckove auticko len mam problem s klepanim riadenia na pravej(spolujazcovej) strane..hlavne pri prechode cez dieru,po nerovnostiach pocut klepanie(pochadza ist z riadenia!!
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
) inak riadenie ide pekne netrha ani nic podobne.. myslel som ze to bude len spojovacia tyc riadenia kedze cap riadenia je este O.K lenze ani po vymene spojovacej tyce neprestalo buchanie zistil som ze to bucha priamo v riadeni nechapem ako sa mohlo vybyt tak skoro(113tis. nabehanych km.)nema s tym niekto skusenost ?? nejak mi pomoct.. na druhej lavej strane to nerobi.. neviem noo pocul som ze tam su este nejake puzdra alebo co.. ze najskor to bude to len neviem noo vlatne kde alebo ci nieco take vobec je.. alebo ci sa da niecim medzera medzi riadiacou tycou a obalom tyce vymedzit?? bojim ze bude musiet ist nove riadenie. ktore bude fest drahe...
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
viem ze som uz toto iste pisal do sekcie accent ale nemal som nejak odozvu tak to chcem skusit tu sorry kto to uz cital noo fakt by som potreboval radu..