Přimrzlý stěrač

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Pavel_S
*

Přimrzlý stěrač

Příspěvek od Pavel_S »

Zdravím, dnes rano se mi stala nemila vec jak jsem sel rano do auta pro skrabku ze oskrabu predni sklo zavadil jsem o packu sterace a samozrejmne byly primrzle a jako naschval ten u ridice byl asi dost hodne tudiz to projelo naprazdno ale od te doby uz mi ten sterac nestira a je cely volny tim ze jsem to asi projel naprazdno a on byl primrzly. Mate nekdo s tim zkusenosti jak to tam vypada ?? Urval jsem nejake tahlo nebo neco podobneho ?? U spolujezdce funguje sterac normalne. Diky za reakce pokud s tim ma nekdo zkusenosti. Pavel
Hyundai Accent X3 r.97 1,3i 12V 62kW
Reklama

Fulli
Kontaktovat uživatele:

Re: Přimrzlý stěrač

Příspěvek od Fulli »

ak som to dobre pochopil tak ti teraz nebeha jeden stierac....je to dost neprijemne ale asi si strhol hrany na tom milionhrane co je na motorceku....ale mozno sa len nieco povolilo.....zistis to jednoducho, staci odkrutit tu jednu srobu(je to skor matica ako sroba) ktora drzi stierac a tam zistis ci je to to co som pisal a ak nie tak musis rozoberat este aj dalej
Hyundai Accent 1.3 GLS 62kW 1997, 185/60 R14 Dunlop SP 01 SPORT
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit
Pavel_S
*

Příspěvek od Pavel_S »

jj presne nebeha mi sterac u ridice, takze ten sterac tam drzi na tisicihranu jo ? Tak to vypada ze bude asi vazne strzeny coz je zle a jako naschval ten u ridice, odpoledne jak dojedu z prace to rozeberu a uvidim.
myšák 80
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od myšák 80 »

myslím, že to budeš mít jenom povolený, v nejhorším bude v kelu tisícihran na ramínku, což zase takovej průser myslím není.
Ramínko bude stát pár kaček
Hyundai i30 1,6GDI r.v. 2013
Hyundai Grandeur 3.3 V6 r.v.2007 LPG
Hyundai Sonata NF 2.4i r.v. 2005 LPG prodáno
Hyundai Sonata EF 2.0i r.v. 2003 LPG RIP
Hyundai Accent 1.5 LC 4dv. r.v. 2001 - výměna za skútr :-D RIP
Pavel_S
*

Příspěvek od Pavel_S »

myšák 80 píše:myslím, že to budeš mít jenom povolený, v nejhorším bude v kelu tisícihran na ramínku, což zase takovej průser myslím není.
Dik za uklidnujici slova i kdyz po zkusenostech vim ze kazda drobnost bohuzel neco stoji, ale pokud to bude jen to raminko tak to by bylo opravdu to nejmensi zlo.
Fulli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fulli »

Pavel_S píše:
myšák 80 píše:myslím, že to budeš mít jenom povolený, v nejhorším bude v kelu tisícihran na ramínku, což zase takovej průser myslím není.
Dik za uklidnujici slova i kdyz po zkusenostech vim ze kazda drobnost bohuzel neco stoji, ale pokud to bude jen to raminko tak to by bylo opravdu to nejmensi zlo.

toto mame celkom fajn vyriesene ze na motorceku je ten tisichran kovovy a nezoderies ho tak lahko(netvrdim ze sa to neda).....stryko mal na aute ten tisichran plastovy a tiez mu primrzol stierac tak si skuste predstavit ako to dopadlo....
Pavel_S
*

Příspěvek od Pavel_S »

Takze jsem dotahl matici a sterac zase stira ale je fakt ze ten tisicihran byl uz celkem jety takze asi koupim radeji nove raminko to asi nebude tolik penez. :hyu: zdar
Pavel_S
*

Příspěvek od Pavel_S »

Dneska jsem se schvalne stavil do Hyundai-e jen pro zajimavost kolik stoji to raminko a bylo mi receno 600,- Kc bez dane :shock: to se mi nezda zrovna par korun :lol: za takovou hloupost
CentriFUGA
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CentriFUGA »

Pavel_S píše:Takze jsem dotahl matici a sterac zase stira ale je fakt ze ten tisicihran byl uz celkem jety takze asi koupim radeji nove raminko to asi nebude tolik penez. :hyu: zdar
pěesně takhle mi povolila ten šrou b přítelkyně, chtěla mi pomoct setřela a stěrač tam zustal, stačilo dotáhnout, tisícihran je taky jetej, ael když to dotáhneš tak to v pohodě pojede dál ..
Hyundai Accent Edition 2000; 1.3i 12V 63kW; r.v. 2000
JAWA 350/640-0-00 SPORT, r.v. 1992 - probíhá renovace
ČZ 125/453.05 De Luxe, r.v. 1965
Fulli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fulli »

CentriFUGA píše:
Pavel_S píše:Takze jsem dotahl matici a sterac zase stira ale je fakt ze ten tisicihran byl uz celkem jety takze asi koupim radeji nove raminko to asi nebude tolik penez. :hyu: zdar
pěesně takhle mi povolila ten šrou b přítelkyně, chtěla mi pomoct setřela a stěrač tam zustal, stačilo dotáhnout, tisícihran je taky jetej, ael když to dotáhneš tak to v pohodě pojede dál ..
a ked sa toho tak velmi bojis tak tam kvapni par kvapiek sekundoveho lepidla a mas po starostiach.....ved tie stierace nedavas dole kazdy tyzden aby to nemohlo byt prilepene....kde koncia vsetky napady tam prichadza na rad sekundove lepidlo.....hovorim z vlastnej skusenosti.....ono ti to ani tak velmi neprilepi ale vyplni medzery ktore vznikli tym ze si ho trosku zrazil a bude to zase bez vole takze sa to nebude dalej opotrebovavat.....sice sedliacka rada ale ucinna
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“