ceme píše:No je to tu naozuaj super pofotené a dakujem aj ja za info.. len škoda že su neni tak podrobne pofotené aj zadné repro teda montáž zadných repro tak ako si nafotil predné
Zadek jsem nefotil, je to popsané dobře někde ze začátku tohoto topicu. Je to fakt jednoduchý - z kufru a za zadními opěradly vycvakáš plastový čepy a plato je Tvoje - povytáhneš ho na pásech a hurá na repráky. Demontáž je neznačená v el. manálu (viz www)
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
No v pohode dik za info pozriem si to viem že je to tu v predu ale tak foto je foto... na jar pojdem na to teda na tie zadné u nás v Bratislave je plno tých Magnatov tak ich tam dám aj ja ked píšeš že sú super...
cert píše:
ceme píše:No je to tu naozuaj super pofotené a dakujem aj ja za info.. len škoda že su neni tak podrobne pofotené aj zadné repro teda montáž zadných repro tak ako si nafotil predné
Zadek jsem nefotil, je to popsané dobře někde ze začátku tohoto topicu. Je to fakt jednoduchý - z kufru a za zadními opěradly vycvakáš plastový čepy a plato je Tvoje - povytáhneš ho na pásech a hurá na repráky. Demontáž je neznačená v el. manálu (viz www)
Potom daj vediet ako pasli... Tiez uvazujem nad vymenou repro, ale az niekedy cez leto
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
tak som kupil JVC 160mm krasne tam sadli a ked som to zapol tak som nevedel ci mam plakat alebo sa smiat ten zvuk a vykon vobec nie je lepsi ako na povodnych nema zmysel kupovat 160mm , vratil som ich kupil JBL 165mm musim teraz nejaku redukciu vymysliet i ked som to skusal dat priamo na plech na dvere a sedeli by tam
Taky jsme s certem nedávno měnily přední repro a přidělat tam 165 na 160 díru byl docela problém. Ze starýho plastovýho kanistru jsem vyříznul kroužek, ten přidělal k plastovému pouzdru a na kroužek jsem přišrouboval reprák .... takže jak píšeš - udělat redukci. Je s tím docela dost práce, ale stojí to za to .... mnohem lepší muzika. Měnil jsem i zadní a je to proti reprákům od výrobce velký rozdíl !!
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
zadne som menil aj ja to bola radost vsetko krasne pasovalo , VILDA: a ked si tam dal podlozku pod tie predne repro netlaci na to kryt dveri?? lebo mne to asi o 4mm vlastne bude vycnievat von ako povodne repraky
DEXTER píše:zadne som menil aj ja to bola radost vsetko krasne pasovalo , VILDA: a ked si tam dal podlozku pod tie predne repro netlaci na to kryt dveri?? lebo mne to asi o 4mm vlastne bude vycnievat von ako povodne repraky
Místa je tam dost i po montáži redukce. V klidu se do toho můžeš pustit ...
DEXTER píše:tak som kupil JVC 160mm krasne tam sadli a ked som to zapol tak som nevedel ci mam plakat alebo sa smiat ten zvuk a vykon vobec nie je lepsi ako na povodnych nema zmysel kupovat 160mm , vratil som ich kupil JBL 165mm musim teraz nejaku redukciu vymysliet i ked som to skusal dat priamo na plech na dvere a sedeli by tam
A jak jsi to udělál s výškovými repráčky??
Hrály po výměně stejně...nespálily se nebo něco takového??
Chtěl bych přední taky teďka na jaře vyměnit, ale mám strach, abych dobře zapojil ty výškové
Vzadu mám Hertz a hrajou jako z partesu, tak bych je dal i do předu...v Jihlavě je mají v Datartu za 900Kč.
DEXTER píše:tak som kupil JVC 160mm krasne tam sadli a ked som to zapol tak som nevedel ci mam plakat alebo sa smiat ten zvuk a vykon vobec nie je lepsi ako na povodnych nema zmysel kupovat 160mm , vratil som ich kupil JBL 165mm musim teraz nejaku redukciu vymysliet i ked som to skusal dat priamo na plech na dvere a sedeli by tam
A jak jsi to udělál s výškovými repráčky??
Hrály po výměně stejně...nespálily se nebo něco takového??
Chtěl bych přední taky teďka na jaře vyměnit, ale mám strach, abych dobře zapojil ty výškové
Vzadu mám Hertz a hrajou jako z partesu, tak bych je dal i do předu...v Jihlavě je mají v Datartu za 900Kč.
tak dopadlo to takto : urobil som redukciu na jedny dvere namontoval zapojil aj ten povodny vyskovy pustil a porovnaval , vobec som nebol spokojny ako po vymene zadnych to bol neskutocne krasny rozdiel tak som to vratil a kedze nevracaju peniaze zobral som si drahy USB kluc ale mam ponaucenie uz viem ze nemam kupovat dvoj ci trojpasmovy reprak lebo vyskovy tam uz je a ten zvuk je zvlastny chybaju tomu hlbky, ak budem kupovat tak klasiku basovy reprak nieco ako toto http://www.sos.sk/?str=12&code=R1010&level=4
Nemáte někdo zkušenost s originálním 2DIN rádiem a přehráváním s flash-ky přes USB vstup tohoto rádia? Včera jsem k tomu prvně připojil flash-ku o velikosti 4GB. Vše probíhalo tak jak má, ale po chvilce načítání to ukázalo ERROR......
rokolo píše:Nemáte někdo zkušenost s originálním 2DIN rádiem a přehráváním s flash-ky přes USB vstup tohoto rádia? Včera jsem k tomu prvně připojil flash-ku o velikosti 4GB. Vše probíhalo tak jak má, ale po chvilce načítání to ukázalo ERROR......
Mám taky 2 DIN rádio a používám 2GB flash-ku, kde mám spoustu písniček a hraje to bez problémů .... jsem z toho nadšenej, protože nemusím přehazovat kolečka
hosi, hosi, neviem preco stale odmietate osvedcene riesenie za slusne prachy a skusate repraky na ktorych usetrite par stovak ale vobec si nepolepsite. Hudba neni moda, nie vsetko co je oranzove, leskle a ma to styri repraciky bude hrat. Tu neplati cim viac pruzkov tym viac adidas
Hyundai Accent 1.5 CRDI CB elegance
OZ Michelangelo 8
GoodYear Eagle F1 205/45 R16
DEXTER píše:tak dopadlo to takto : urobil som redukciu na jedny dvere namontoval zapojil aj ten povodny vyskovy pustil a porovnaval , vobec som nebol spokojny ako po vymene zadnych to bol neskutocne krasny rozdiel tak som to vratil a kedze nevracaju peniaze zobral som si drahy USB kluc ale mam ponaucenie uz viem ze nemam kupovat dvoj ci trojpasmovy reprak lebo vyskovy tam uz je a ten zvuk je zvlastny chybaju tomu hlbky, ak budem kupovat tak klasiku basovy reprak nieco ako toto http://www.sos.sk/?str=12&code=R1010&level=4
Nojo, Tys koupil asi koaxiální dvou nebo tří pásmový 165mm repro, viď? Pokud jsi chtěl zachovat původní výškáče, tak jsi měl koupit samotný středobas nebo komponentní (středobas + výškáč) a vyměnit obojí, případně ty nové výškáče nemontovat a použít origo montované ve fabrice.
Třeba tohle by mohlo odpovídat abys zacoval původní výškáče (za předpokladu, že mají impedanci 4 Ohmy): http://www.monacor.cz/catalogue-product ... ubKtg=1009
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008