Prosim MANUAL na SCOUPE TURBO,nebo radu
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
Prosim MANUAL na SCOUPE TURBO,nebo radu
nemate nekdo manual na scoupe turbo 95 jde mi o to abych zjistil cely palivovy okruh, kde a jake je palivove cerpadlo,moc lidi tvrdi ze tyhle auta maji elektricke a ja jsem nasel pouze mechanicke,ma nekdo radu? ci manual? diky jarous5@email.cz
- Reklama
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosim MANUAL na SCOUPE TURBO,nebo radu
Co já vim, tak elektrická palivová pumpa je v kufru pod takovou plechovou krytkou (když vyndáš kryt rezervy, uvidíš) , u Scoupa je čerpadlo přímo na nádrži. Jinak jestli sháníš manuál nebo nějáký schémata laskavě se podívej na první příspěvek v sekci S-Coupe, je tam úplně všechno
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
no yuri asi ta vyvedem z omylu:....to co mylsis ze je pod plechovou krytkou v kufri je plavak v nadrzi, pumpa je: ked sa pozres pod auto, za zadne koleso vodicovej strany, vedla nadrze...staci sa len kuknut pod auto vedu z neho take myslim ze mosadzne kovove tycky tusim ze su 3 alebo jena vede tycka apotom so rozvetvuje na 3..no teraz neviem presne..Yurii píše:Co já vim, tak elektrická palivová pumpa je v kufru pod takovou plechovou krytkou (když vyndáš kryt rezervy, uvidíš) , u Scoupa je čerpadlo přímo na nádrži. Jinak jestli sháníš manuál nebo nějáký schémata laskavě se podívej na první příspěvek v sekci S-Coupe, je tam úplně všechno
Hyundai Scoupe Ls, 65kW
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
No ja teda nevim ale uz sme to tu jednou resili... sice sem to nemel venku protoze mi nesly povolit srouby ale mam za to, ze pumpa je nahore pod tou krytkou, vede mi od ni i par hadicek tak sem to nezkoumal, nicemene jeslti, tak alespon s tim manualem ma pravdu :-d
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
Ač nerad, mohu dát za pravdu Shelbymu.
upravené Scoupe GT 8/95 21.11.09 prodáno
Toyota 4Runner ´88 2,4 EFI
Toyota 4Runner ´88 2,4 EFI
jak nerad ...mal som to rozobrate cele na cucky, takze som to videl cele kde co jeSeemann píše:Ač nerad, mohu dát za pravdu Shelbymu.
Hyundai Scoupe Ls, 65kW
je fakt ze u scoupe ls je pod rezervou jen plovak,a u gtcka jsem jeste nekoukal jak to tam je ale naky cerpadlo je pod autem
-
- *
tak jen aby jste se nehádali kluci http://hmaservice.com/data/Passenger/HY ... 199331.pdf v sekci FUEL TANK
- Piskotkiller
- Moderátor
No já mohu jen říct protože jsem ho měnil 3x, že opravdu musíš sundat celou palivovou nádrž.Co uvadí Yurii je jen plovák,měli to udělat naopak!!!
Hyundai Scoupe GT
-
- *
jj dostupný je bez demontáže poze plovák má prvdu
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jojo byl sem mladej a neinformovanej