http://www.mapy.cz/?fr=route:Plze%C5%88 ... 2032&ozm=3Masarina píše:Ne, prostě po dálnici Plzeň - Praha - Mnichovo Hradiště pak okrsky Mimoň - Hradčany. Když jedu sám tak jezdím dost rychle, aby mě to uteklo, ale když nás pojede víc, tak pro mě není problém se kochat krajinou a pojedu podle ostatních. Jel bych ale rozumně, aby jsme tam byli co nejdřív. Jsou to přece jen skoro tři hoďky cesty.
sraz - mimon - 21-22.4.06
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Když jedu sám,jsem taky opatrný.Lepší zabít sebe než někoho jinýho..Ale dálnice je dobrá,jen nepotkat Mondeo Tomu neujedu..Ale určitě pojedu podle ostatních..Jak říkáš-rozumně Jenže jsem mladej a prej nemám rozum-říkají domaMasarina píše:Ne, prostě po dálnici Plzeň - Praha - Mnichovo Hradiště pak okrsky Mimoň - Hradčany. Když jedu sám tak jezdím dost rychle, aby mě to uteklo, ale když nás pojede víc, tak pro mě není problém se kochat krajinou a pojedu podle ostatních. Jel bych ale rozumně, aby jsme tam byli co nejdřív. Jsou to přece jen skoro tři hoďky cesty.
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
Masarina: to cestovani vam zavidim, do Plzne a z Plzne jezdim rad...vzdycky beru v Nyranech benzin:) to se pekne projedete, ja tam budu za hodku:/
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Benzin??Myslíš u Ona??Ja ho tam neberu,jednou tam dělali nějaký testy a ta benzinka dopadla dost blbě...Do starých aut to prej neva,ale novějším to nedoporučujou...Je levný,ale já si raději zaplatím kvalitní..Je pravda že u Benziny to taky nemusí být dobrý,ale mám dobrý pocit..Hardcam píše:Masarina: to cestovani vam zavidim, do Plzne a z Plzne jezdim rad...vzdycky beru v Nyranech benzin:) to se pekne projedete, ja tam budu za hodku:/
Hyundai Coupé 2.0 16v
Jj, TANK ONO, slysel jsem, ze konkurence na ne dela bububu...brali jsme tam i plyn do Caravelly, kdyz se jede do Nemec pro auto a pak..do Rozvadoa to je este streka:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Ikdyž na hodně aut
To máš pravdu,Průjezd prahou bude zajímavej...Ale Huňáč to zmákne Ikdyž na hodně aut je dobrej HummerMasarina píše:Jezdím dobře, jezdím rád...
Cestování mám sice rád, ale netěšim se na Prahu. V pátek odpoledne - no bude to asi veselé ...
Hyundai Coupé 2.0 16v
Ty se honíš za kulatou věcí?Lituju tě Já jen koukám ,piju pivo a dám si opečenou klobásku.To je pro mě fotbalmacháček píše:Já bych možná i jel. Ale zatím mi do toho falíruje fotbal a nevím jestli ještě práce, tak se rozhodnu na poslední chvíli.
Hyundai Coupé 2.0 16v
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
Čau klucí!! Koukám,že chcete jet přes Prahu!! A ještě v pátek!!Masarina píše:Pojedem podle Ivana. Ivane jak to teda bude??? Rychle nebo pomalu???
To teda budu muset koupit dálniční známku!!
Abych řekl pravdu Mě se přes Prahu nechce!!
Jsem si to plánoval mimo Prahu!! Tak nevím!!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)