nejdou stahovat el.okna
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
nejdou stahovat el.okna
Ahoj, potřebovala bych poradit, čím to mohlo být, že mi nejde stáhnout ani jedno přední elektrické okno? Na pojistky jsme koukali a ty jsou v pořádku. Ta el.okna jsou dodělávaná později, tzn., že nejsou origo, ale dělali je v servisu Hyundai. Okna normálně fungovala, ještě v pátek jsem měla to řidičovo stažené, ale už jsem ho nevytáhla úplně, je tam malá škvíra, ale naštěstí tam neteče. Vůbec netuším, co s tím a do Hyundaie se mi s tím jet nechce, protože si řeknou balík. Díky za každou radu.
Hyundai Accent 1.3 12V 2000 LC
- Reklama
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: nejdou stahovat el.okna
takhle se to rika tezko nejdrive bych si omeril jestli je nejake napeni na ovladari a potom bych se podival dal
Hyundai Sonata GLS 2,7 V6 127kW r.v.2003 LPG- sekvenční vstřikování
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
věrný značce :hyu: :!:
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
věrný značce :hyu: :!:
- Fulli
- Kontaktovat uživatele:
vsetky tieto problemy co sa tyka okien tak su len v konektore....rozobrat, poskusat kontakty atd. Neviem to z vlastnej skusenosti ale cital som to ze pokial su tam originalne komponenty tak je to na 99% v tom konektore co ide do tlacitok
Hyundai Accent 1.3 GLS 62kW 1997, 185/60 R14 Dunlop SP 01 SPORT
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit
-mame seriovo el. okna- nam sa stala pocas zimy taka nemila vec ze sa nechtiac tuklo do vypinaca a okno sa otvorilo(vodicove) avsak uz neslo naspat potom sa ani nevime ako ho podarilo zavret a odvtedy nebolo otvorene...nakonec sme zistili ze je zlomeny drat v tej priechodke medzi dverami a kabinou. a prisli sme nato tak ze pokial su zavrete dvere tak hra reprak(LP) akonahle sa otvoria reprak prestane hrat tak som skusil pri otvorenych dverach zatlacit do toho zvazku a reprak zacal hrat, pustil som a prestal hrat takze tipujem ze su zlomene draty aj od repra aj od okna(ktore dole ide ale hore ne) az budu teplesie ideme to rozobrat a opravit
aktuálne: Alfička 166 2,4 JTD
moja ex: Adelka X-3 1,3 62kW
/-/v rodine: Accent 2005+Accent 2011+i20
moja ex: Adelka X-3 1,3 62kW
/-/v rodine: Accent 2005+Accent 2011+i20
stahovat me neslo okinko u ridice vymejslel sem ruzne ptakovynky kakal sem se stim 3 hodiny pak sem prisel ze to je ve spinaci ja ho mam za radici pakou .... jak ve spínaci spinac je z plastu nedcekane a pod nim sou 2 planzetky ty pocase prosoupaly drazku do daneho prepinace a pic problem na svete skus omrknout tohle pokad mas stejní system jako ja