audio
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: audio
No, srazík v Telči měl v plánu Zdeněk ... ale nějak se neozývá tak nevim ..
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
- Reklama
-
- **
Zdravim kolegovia
Neviete ci to original 2DIN radio podporuje funkciu TRAFFIC?
mam na mysli to ze pocas prehravania hudby sa vam automaticky zapne dopravny servis. Skusal som to hladat v nastaveniach ale nic take som nenasiel. Dik
Neviete ci to original 2DIN radio podporuje funkciu TRAFFIC?
mam na mysli to ze pocas prehravania hudby sa vam automaticky zapne dopravny servis. Skusal som to hladat v nastaveniach ale nic take som nenasiel. Dik
Accent 2007 1.4Active (Neutral Gray)
Samozrejme, ze podporuje... Pri zvolenom radii pri ktorom chces mat dopravne info, stlacis TA, rozsvieti sa ti nad stanicou take male TA... Vsetko
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
-
- **
Tak jsem se dneska pokoušel vyndat rámeček okolo 2 DIN rádia. Vyndal jsem gumové dorazy v odkl. kastlíku a sklopil ho k podlaze, tím se utvoří prostor k prostrčení ruky k rámečku. Nahmatal jsem tam dvě krajní packy, které drží rámeček k palubce, ale to bylo všechno. Ať jsem packy mačkal a tlačil ven, rámeček se ani nehnul Patrně na to je nějaký fígl, který bohužel neznám ...
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, to bude pakec to vyrvat ven Zkusím zajet do servisu, jestli by mi řekli, jak ten rámeček dostat ven.Vilda píše:Tak jsem se dneska pokoušel vyndat rámeček okolo 2 DIN rádia. Vyndal jsem gumové dorazy v odkl. kastlíku a sklopil ho k podlaze, tím se utvoří prostor k prostrčení ruky k rámečku. Nahmatal jsem tam dvě krajní packy, které drží rámeček k palubce, ale to bylo všechno. Ať jsem packy mačkal a tlačil ven, rámeček se ani nehnul Patrně na to je nějaký fígl, který bohužel neznám ...
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Jo, ještě něco, pokud by se někomu zdálo, že má rádio mizernej příjem (jako třeba mně), tak zkuste místo toho origo klacíku dát prut z Feldy (kupoval jsem ho v Auto Kelly za cca 45,-) - sice to chce drobnou úpravu (dole má anténa moc velkej průměr, takže trošku obrat na brusce), ale příjem je o dost lepší
Naposledy upravil(a) cert dne 31 bře 2009, 19:26, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
Koukám, že jsme měli stejný nápad, já se ráno chystám zajet do Butovic a taky se informovat, jak rámeček vyrvat ven ..... jen jsem zvědavej, jak tam pochodím Protože jsem si všiml jedný věci, jak tam netaháš stovky ze šrajtofle, tak jsou ochotný a úslužný, jak vandrák v červenci ...cert píše:Hmm, to bude pakec to vyrvat ven Zkusím zajet do servisu, jestli by mi řekli, jak ten rámeček dostat ven.Vilda píše:Tak jsem se dneska pokoušel vyndat rámeček okolo 2 DIN rádia. Vyndal jsem gumové dorazy v odkl. kastlíku a sklopil ho k podlaze, tím se utvoří prostor k prostrčení ruky k rámečku. Nahmatal jsem tam dvě krajní packy, které drží rámeček k palubce, ale to bylo všechno. Ať jsem packy mačkal a tlačil ven, rámeček se ani nehnul Patrně na to je nějaký fígl, který bohužel neznám ...
- cert
- Kontaktovat uživatele:
No, tak pak napiš jak jsi dopadl, já se zítra asi do servisu nedostanu. Musíme to nějak do termínu srazu zmáknout abychom to tam vyměnili jak u F1 při závodě mechanici kola...Vilda píše:... já se ráno chystám zajet do Butovic a taky se informovat, jak rámeček vyrvat ven ..... jen jsem zvědavej, jak tam pochodím Protože jsem si všiml jedný věci, jak tam netaháš stovky ze šrajtofle, tak jsou ochotný a úslužný, jak vandrák v červenci ...
Problém je v tom ze kazda packa ma na sobe jeste, dole myslim, plastovy pruzici nastavce a nahore kovovy. Proto to drzi jak mrcha. Pokud se vam to povede, vytahnete to i s vetrakama a hodinma s tlacitky. Vetraky jsou prisroubovany, panel hodin taky. Z nej jeste nutno odpojit 3 konektory, ktery zrovna neoplyvaj delkou kabelu pro pohodlnou demontaz..
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
- Enigmatique
- *
- Kontaktovat uživatele:
Caute, chystam sa na vymenu prednych repro za 165mm Magnat Power Plus 216 (komponentne). Cital som si tu viacero uprav a prisposobeni ako tam dat 165mm repro. Nie je ich vsak vela, vsakze ?
Ale asi jedine mozne riesenie je pouzit nejaky medzikruzok, resp. redukciu. No a nasiel som tuto stranku:
http://www.hifigarage.sk/?Page=31
Kde ma zaujali tieto redukcie:
http://www.hifigarage.sk/index.php?Page ... az=5019673
a
http://www.hifigarage.sk/index.php?Page ... az=5019680
Ti co to uz maju za sebou, vedeli by ste poradit, co z tohto by sa dalo pouzit ?
Je pravda, ze este som to nemal otvorene, takze nemam presne prehlad o velkosti tej redukcie.
Vopred dakujem za rady.
Ale asi jedine mozne riesenie je pouzit nejaky medzikruzok, resp. redukciu. No a nasiel som tuto stranku:
http://www.hifigarage.sk/?Page=31
Kde ma zaujali tieto redukcie:
http://www.hifigarage.sk/index.php?Page ... az=5019673
a
http://www.hifigarage.sk/index.php?Page ... az=5019680
Ti co to uz maju za sebou, vedeli by ste poradit, co z tohto by sa dalo pouzit ?
Je pravda, ze este som to nemal otvorene, takze nemam presne prehlad o velkosti tej redukcie.
Vopred dakujem za rady.
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Ten údaj 6,5 mm bude asi tloušťka toho kroužku... takže spíš asi ty. Ale u Accenta potřebuje z původního průměru 160mm zvětšit na 165mm.
- Enigmatique
- *
- Kontaktovat uživatele:
Čaute, takže cez víkend som mal čas trochu sa pozrieť na predné reproduktory. Keďže mám CRDi, tak vo dverách sú aj výškače. Tu sú jednotlivé foto aj s popisom:
1) Zhodený predný tapacír, vpravo hore je výškač a biely konektor
2) Detail výškača
3) Detail konektora výškača
4) Predný reprák - osadenie
5) Voľné miesto pre reprák (priemer vnútorný=134, priemer na diery= 148 a priemer vonkajší=156mm)
6) Konektor na výškač - vo dverách
7) Detail predného repráku
Teraz budem musieť vyriešiť dve úlohy:
a) medzikrúžok na uchytenie 165mm repro
b) ako zapojiť výškový reprák, keďže v balení mojich MAGNATov bola výhybka, ktorá sa dáva na vstup audio signálu a výstupy idú na hlavný a výškový reproduktor; avšak v aute sú už zvlášť pripravené konektory, jeden na hlavný a druhý na výškač
Čo poradíte, je tam už niekde výhybka vo dverách ?
1) Zhodený predný tapacír, vpravo hore je výškač a biely konektor
2) Detail výškača
3) Detail konektora výškača
4) Predný reprák - osadenie
5) Voľné miesto pre reprák (priemer vnútorný=134, priemer na diery= 148 a priemer vonkajší=156mm)
6) Konektor na výškač - vo dverách
7) Detail predného repráku
Teraz budem musieť vyriešiť dve úlohy:
a) medzikrúžok na uchytenie 165mm repro
b) ako zapojiť výškový reprák, keďže v balení mojich MAGNATov bola výhybka, ktorá sa dáva na vstup audio signálu a výstupy idú na hlavný a výškový reproduktor; avšak v aute sú už zvlášť pripravené konektory, jeden na hlavný a druhý na výškač
Čo poradíte, je tam už niekde výhybka vo dverách ?
Další skvělá fotodokumentace....spolu s tou Čertovou dokumentací už nikdo nemůže říct, že neví jak vyměnit přední repro.
V originální provedení je použita výhybka jen pro výškový reproduktor. To je ten kondenzátor, co se je "přilepený" u toho výškového reproduktoru. Pro středobasový reproduktor není použita žádná vyhýbka. Výhybku s Magnatu můžeš vypustit a nechat to tak jak to je, čili vyměníš jen středobas......
Teď mi není jasné, jestli chceš měnit i výškáč
V originální provedení je použita výhybka jen pro výškový reproduktor. To je ten kondenzátor, co se je "přilepený" u toho výškového reproduktoru. Pro středobasový reproduktor není použita žádná vyhýbka. Výhybku s Magnatu můžeš vypustit a nechat to tak jak to je, čili vyměníš jen středobas......
Teď mi není jasné, jestli chceš měnit i výškáč
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony