Točí, ale nestartuje
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Točí, ale nestartuje
Mám už dlouho problémy se stratováním, občas se stane, že neodjedu. Starter točí jak divej, palivové čerpadlo jede, svíčky po výměně, řídící jednotka po testu na počítači. Nechápu to:( Prostě občas nechytně a za chvílu se přechlastá. Nevíte někdo?
- Reklama
- Fulli
- Kontaktovat uživatele:
Re: Točí, ale nestartuje
ked ti nestartuje tak nemozes mat vsetky tieto veci v poriadku.....alebo to mozes mat brutalne rozladene.....ale podla mna to bude bud svieckami alebo vstrekovanim pokial ho normalne toci
Hyundai Accent 1.3 GLS 62kW 1997, 185/60 R14 Dunlop SP 01 SPORT
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit
duchařina co nějaký špatně spojený (zoxidovaný) konektor od elektroniky?
Matrix 1,5 CRDi VGT R.V. 2008
Napadlo mě, že by někde byl zoxidovaný konektor na kostru(zem). Známej měl někde upadlej kablik a nestartovalo mu to vubec. jenze takovych kabliku je v aute na kostre desitky a ani nevim kde:-d
nema to immobilizer?
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
imobilizer jsem vyloučil, protože když to roztlačím, tak to chytne...Imobilizer by auto nedovolil nastartovat ani s roztlačením.
Přesto to může být imobilizér. Cívečka v klíčku se trochu "oklepe" a jede se. Zkoušel jsi náhradní klíč?neoage píše:imobilizer jsem vyloučil, protože když to roztlačím, tak to chytne...Imobilizer by auto nedovolil nastartovat ani s roztlačením.
- Fulli
- Kontaktovat uživatele:
to ma pravdu ze keby je to imobilizer tak nenastartuje ani ked to roztlaci.....starky mal problem s imobilizerom a neslo to ani ked nas roztahovali...Rudolf píše:Přesto to může být imobilizér. Cívečka v klíčku se trochu "oklepe" a jede se. Zkoušel jsi náhradní klíč?neoage píše:imobilizer jsem vyloučil, protože když to roztlačím, tak to chytne...Imobilizer by auto nedovolil nastartovat ani s roztlačením.
Hyundai Accent 1.3 GLS 62kW 1997, 185/60 R14 Dunlop SP 01 SPORT
Zkoušel jsem všechny klíčky a nestratuje to stejně. Nabil jsem baterku, motor točí jak blázen, palivové čerpadlo valí, řídící jednotka zkontrolována, fakt už nevím co s tím a nepomůžou mi ani v Hyuandai..(((
Palivový filtr mě nenapadl.Myslíš že by to mohlo být ono?To by mělo i jiný příznaky ne?
staci,ze vytiahnes hadicku v palivov.fiilru a zistis ci ti cez neho prechadza palivo tak,ze otocis klucikom,ale nerob to ak je motor horuci,vies preco,ze?
Lantra 93 - 1,8GT 16V 93KW, 127konikov
Nejsem nějak automechanicky nadanej, ale palivovej filtr bych hledal u nádrže u palivového čerpadla. Nebo kde je u motoru ještě palivový filtr?
ja mam pal.filter na pravej strane v motorovom priestore primontovany na stene,ktora deli motorovy priestor od interieru(myslene z pohladu sofera)
- Přílohy
-
- P f.jpg (8.24 KiB) Zobrazeno 5551 x
Lantra 93 - 1,8GT 16V 93KW, 127konikov
Včera sem se v tom zase vrtal a napadla mě jedna věc.Když otočím klíčkem třeba 20 x sebou tak se 20 x zapne palivové čerpadlo, to by mohlo znamenat že někam uniká tlak, v mém případě do motoru a proto se to pk přechlastá.