ja som zobral tamvu modru, pretoze mi predajca zlavil cca 20 000... auto nepotrebujem mat permanetne nalestene, takze ci je na nom trochu prachu mi extremne nevadi... parkujem v podzemnych garazach najma pocas dna a tak mi prehrievanie nijak extremne nevadi
je fakt ze na tmavych odtienoch vidiet viac skrabance, ale na druhej strane svetle farby su take.. hmm.. nedonosene a malo vyrazne.. nazor proti nazoru.. myslim, ze clovek si casom zvykne na kazdu farbu - tiez som povodne chcel cervenu
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023 2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
mám čierneho accentíka, a ako tu už niekto správne podotkol, tmavá je náchylnejšia na nečistoty. včera som auto umyl, navoskoval s turtle wax with ptfe - trápil som sa asi dve hoďky. asi pol hodinu to auto bolo najexkluzívnejšie na ulici, ale potom už len samý peľ a viete si predstaviť žlté bodky na čiernom podklade?! teraz sa pozerám na auto aspoň z trojmetrovej vzdialenosti - to ešte stále vyzerá čisto