Mimon - MORAVACI
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Zakladni otazka bude, v kolik chceme byt na miste... to je, oc tu bezi....
Pak uz se to propocita s rezervama na nejakou prestavku, pockani par minut na nekoho atd.
OL bude vhodny shromazdiste pro PV, KM, UH atd. pak bych to vzal na Mohelnici, potom otestujeme sve stroje v kopcich kolem Trebove, a doplazime se do HK a potom smele na Mimon - kolona jak ma byt
GO HYUNDAI GO
Podle toho, co kdo napsal:
Felotron - OL
Zaludnikrs - OL
Rade622 - OL
Zbyněk - HK
Borek - HK
Rasty - HK
Vita - asi na ceste, kde se sbiha cesta z Brna a z OL na HK
Hanz - HK (slibil jeste manzelku, mladyho, mladou a jejiho mladyho a jeho Ponyho)
Dracek - HK (ale mohlo by se to vzit pres Pardubky, kde muzeme v podnikove prodejne dokoupit olej primo od vyrobce
Pokud jsem na nekoho zapomnel, moc se omouvam.
Jeste opakuji, ze by bylo fajn, kdybyse nasel nejaky oficialni organizator, at tam nedojedem a nekdo nas nevyhodi... to by bylo smutny
Pak uz se to propocita s rezervama na nejakou prestavku, pockani par minut na nekoho atd.
OL bude vhodny shromazdiste pro PV, KM, UH atd. pak bych to vzal na Mohelnici, potom otestujeme sve stroje v kopcich kolem Trebove, a doplazime se do HK a potom smele na Mimon - kolona jak ma byt
GO HYUNDAI GO
Podle toho, co kdo napsal:
Felotron - OL
Zaludnikrs - OL
Rade622 - OL
Zbyněk - HK
Borek - HK
Rasty - HK
Vita - asi na ceste, kde se sbiha cesta z Brna a z OL na HK
Hanz - HK (slibil jeste manzelku, mladyho, mladou a jejiho mladyho a jeho Ponyho)
Dracek - HK (ale mohlo by se to vzit pres Pardubky, kde muzeme v podnikove prodejne dokoupit olej primo od vyrobce
Pokud jsem na nekoho zapomnel, moc se omouvam.
Jeste opakuji, ze by bylo fajn, kdybyse nasel nejaky oficialni organizator, at tam nedojedem a nekdo nas nevyhodi... to by bylo smutny
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem z Jaroměře, takže by jsem byl pro variantu HK mekáč,ale jedině po 15:30 dřív nestíhám. To by jsem pak jel rovnou na Jičín, kdyby se jelo dřív.
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
Sem to ale vůl stará - každej tady valí hoďku, gdy a gde, ale mě utekl nějaký určení dne - pátek nebo sobota????
Kucí a číhněte na téma sraz Mimoň - tam navrhuju sloučení party z moravy s bandou z jihu něgde okolo mnichova hradiště. Pokud top chceme realizovat, bylo by dobrý vycházet z času setkání u Hradiště a ne v HK, někdo se musí přispůsobit nebo pojedeme ve finále každý sám....
Kucí a číhněte na téma sraz Mimoň - tam navrhuju sloučení party z moravy s bandou z jihu něgde okolo mnichova hradiště. Pokud top chceme realizovat, bylo by dobrý vycházet z času setkání u Hradiště a ne v HK, někdo se musí přispůsobit nebo pojedeme ve finále každý sám....
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Ja to myslel tak, ze parta, co pojede z Moravy se finalne potka v Hk, alebyl to napad - a dikuze je od toho, aby se diskutovalo a naslo nejlepsi reseni!Hanz píše:Sem to ale vůl stará - každej tady valí hoďku, gdy a gde, ale mě utekl nějaký určení dne - pátek nebo sobota????
4 Felotrón:
Dyk já nebourám tvoji myšlenku, jen se snažím to provázat s další partou z jihu, postavit pořádnou kolonu huňáčů a to bysme mohli zmáknout, ne? Tzn., že hoďka odjezdu z HK by měla být asi 70 minut před srazem u Bakova. Kurňa, dyk je to jen o domluvě.
Dyk já nebourám tvoji myšlenku, jen se snažím to provázat s další partou z jihu, postavit pořádnou kolonu huňáčů a to bysme mohli zmáknout, ne? Tzn., že hoďka odjezdu z HK by měla být asi 70 minut před srazem u Bakova. Kurňa, dyk je to jen o domluvě.
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
hlasujte pro cas prijezdu v tematu:
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=1521
hlasujte prosim co v nejhojnejsim poctu, podle toho vyhlasim cas prijezdu, a naplanuju program, odjezd neurcen, ale nejspis v sobotu pozde vecer..
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=1521
hlasujte prosim co v nejhojnejsim poctu, podle toho vyhlasim cas prijezdu, a naplanuju program, odjezd neurcen, ale nejspis v sobotu pozde vecer..
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Odjezd v sobotu večer? Myslím,že neděle bude lepší-většina lidí přijede z dálky,sobota večer-bude nejlepší doba k poklábosení,posezení,seznámení.....
Viděl bych to tak-příjezd v pátek,druhá vlna(páteční pracující dělnická třída-páteř nár.hospodářství)-sobota ráno a odjezd neděle.
Viděl bych to tak-příjezd v pátek,druhá vlna(páteční pracující dělnická třída-páteř nár.hospodářství)-sobota ráno a odjezd neděle.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
nevim no chlapi mozna si budete myslet ze su picus,jako kecat budem dlouho to je jasny ale jako zahral bych trebas fotbalek nebo tak vite jak aby nam to rychlejc uteklo,trebas jako lantry proti scoupeckum nebo tak sak vite ne jak to myslim kdyz bude pekne bude skoda nevyuzit slunicka a neopalit si telo
Jiřa