Prosim radu

1996 - 2002

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

Odpovědět
Tomass

Prosim radu

Příspěvek od Tomass »

Zdravím vsechny, mám v úmyslu koupit si auto (lépe řečeno hyundai coupe protože je vážně pěkný) a rád bych se zeptal jestli a popř. jakými neduhy trpí, budu si kupovat už ojetej takže bych chtěl vědet na co si mám dávat pozor a co nejčasteji odchází. Chtěl bych nejlépe 2litr kolem roku 2000. Kdyby někdo náhodou věděl o nějakém pěkném kousku na prodej klidně napište :)
Reklama

black_sheep
Moderátor

Re: Prosim radu

Příspěvek od black_sheep »

coupe ma tri dily, ktere se casem poserou, da se rict ze na ne coupe trpej. rok 2000 bude ale jedno z poslednich, takze tam bych se tak nebal..
  • kolem 150.000km najeto bejva mrtva spojka, vetsinou lozisko.. nekdo ma zkusenosti s tim ze staci vymenit lozisko a mas jeste dost kilometru vystarano, ale ja daval novou komplet.. :) nerikam ze je to 100%, zalezi samozrejme na chovani majitele a taky je to vcelku bezna zavada! :mrgreen:
  • praskajici svody... tohle je dosti invidualni ale na vsech motorech beta 1.6 a 2.0 jsou s tim problemy, a to i u coupe 2gen. neni to zase tak draha zalezitost, ale prodava se to jedine original.... nicmene ikdyz jsou popraskasny tak to zase tak nevadi, trosku se zvedne spotreba a snizi vykon, ma to takovy lehce praskly zvuk ale zkusenost je ze 80% lidi si toho vubec nevsimne ani na svym aute
  • no a nejstarsi coupe/lantry maji problem se zadni napravnici, a to ve smyslu ze vyrezne.. na nasi lantre 1999 je porad paradni, takze se urcite vyplati u takhle 10let staryho auta to osetrit nakym naterem a vydrzi urcite mnohem dele :!:
kdyz si das na tohleto pozor, pak na standartni veci co u kazdy ojetiny - jestli to brzdi, radi, klima klimuje, ABS cvaka, motor vrci, startuje, tahne a necuka tak budes velmi spokojeny, kor ted za ty ceny....
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Dominix

Příspěvek od Dominix »

=D> to som chcel pocut, tak ze v postate je to velmi dobre auto za ne velmi velku cenu :D/
Tomass

Příspěvek od Tomass »

Jsště bych se chtěl zeptat na kolik to vyšlo výměna té převodovky aspoň řádově
black_sheep
Moderátor

Příspěvek od black_sheep »

probuh jaky prevodovky? :) nam na lantre beha prevodovka po 230.000km jako nova :lol: tohle se resi pres vrakoviste a je to dost invidualni, za kolik ji sezenes.. treba ted je tady v nabice za 4.000kc pekna prevodovka...
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Limitz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Limitz »

nemyslel spíš spojku, kterou jsi zmiňoval?
:hyu: Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 :hyu: R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km :D
Limitz89@seznam.cz
Tomass

Příspěvek od Tomass »

Limitz píše:nemyslel spíš spojku, kterou jsi zmiňoval?
jj myslel ale nepsal
Limitz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Limitz »

já platil za práci 3000 kč
:hyu: Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 :hyu: R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km :D
Limitz89@seznam.cz
Odpovědět

Zpět na „COUPE 1G“