...LETLAMPOU?zaludnikrs píše:kdyz bude pekne bude skoda nevyuzit slunicka a neopalit si telo
Mimon - MORAVACI
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
hlasujte prosim o vasem prijezdu na mimon v tematu:
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=1521
diky
https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=1521
diky
Stejne tam prijedete rozkouskovane...svetla, kruhace, krizovatky...to vsechno mezi vas vtlaci auta, kamiony, busy..vlaky...lode:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
4 zaludnikrs:
Neboj se, ještě to s tou velrybou není tak hrozný, ale vážně přemějšlim, že začnu žrát chaluhy nebo ňáký mořský řasy, protože Borek to s těma šniclema neutáhne, já Bóbika při mý klice cestou do Mimoně netrefim a o hladu nebudu. I když při těch sra.kách, co se teď valej republikou mimo koryta řek a potoků, se vždycky nějaká ta bělice v "nově" udělaným rybníku najde, takže na Bóbikovi ani na Borkovi závislej nebudu, nééé??????
Neboj se, ještě to s tou velrybou není tak hrozný, ale vážně přemějšlim, že začnu žrát chaluhy nebo ňáký mořský řasy, protože Borek to s těma šniclema neutáhne, já Bóbika při mý klice cestou do Mimoně netrefim a o hladu nebudu. I když při těch sra.kách, co se teď valej republikou mimo koryta řek a potoků, se vždycky nějaká ta bělice v "nově" udělaným rybníku najde, takže na Bóbikovi ani na Borkovi závislej nebudu, nééé??????
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
No Bohu si plať co cheš, ale jeden řízek je pro mě, takže pokud budeš mít jen jeden, tak z toho vyplívá že já budu sytý a ty o hladuBorek píše:ZAPLAŤ PÁN BŮH-alespoň jeden řízek zbude na mě.
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Chlapi bacha na to, mě taky Borek navnadil na šnicle (v tématu, kde jsme řešili šniclosamolepky na zadní okno), ale pak obrátil, protože zjistil, že na východě není tolik sviní nebo nemá tak velkou kapacitu kufru..... Radši se sichrujte a volte jinou pastvu než šnicle od Borka!!!
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele: