abych pravdu řekl tak zatím ani né,ale líbila by se mi možnost mít tam umístěnou navigaci,ikdyž na druhou stranu těch devatenáct klacků co za to vlaufas píše:Schazi ti? Ja ji mam od koupe auta prazdnou
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
abych pravdu řekl tak zatím ani né,ale líbila by se mi možnost mít tam umístěnou navigaci,ikdyž na druhou stranu těch devatenáct klacků co za to vlaufas píše:Schazi ti? Ja ji mam od koupe auta prazdnou
To je neco takoveho:Adamito El Bandito píše:Mno směřuje to tu trošku OT, ale budiž. Dostal jsem jiný nápad. V ceníku jsem ješte našel položku: ,,TomTom Go 720 s zástavbovou sadou". Tak jsem napsal svému prodejci, co to vlastne je ta zástavbová sada a jestli jde koupit i bez TomToma. Doufám, že ta zástavbová sada je ta kolíbka vpředu na palubce. Uvidíme. Dám Vám vědět až prodejce odepíše.
mas naprostou pravdu, souhlasimMexican píše:laufas vyzera to paradne... a urcite je tu super.. cena bude tak 15 000 a viac.. a ak sa to neda nejak rozumne zamaskovat, mal by som myslim velmi opravnene obavy ze mi niekto prehodi sklo cihlou aby za to v lokalnej zalozni dostal 2000-3000 kc
laufas píše:To je neco takoveho:Adamito El Bandito píše:Mno směřuje to tu trošku OT, ale budiž. Dostal jsem jiný nápad. V ceníku jsem ješte našel položku: ,,TomTom Go 720 s zástavbovou sadou". Tak jsem napsal svému prodejci, co to vlastne je ta zástavbová sada a jestli jde koupit i bez TomToma. Doufám, že ta zástavbová sada je ta kolíbka vpředu na palubce. Uvidíme. Dám Vám vědět až prodejce odepíše.
pak jsem jeste nasel:- neco podobneho ma i Michal Jedlička - clen tohoto fora
Podle me nabizimatysekul píše:Ta zástavbová sada s TomTomem,kterou nabízív ceníku příslušenství,je ta třetí fotka.Montuje se místo horní přihrádky.Aspoň takhle mi to vysvětloval prodejce,když mi ji vehementně nabízel
To se mi nezdá, tam je i CD přehrávač, radio atd.. jak tam dam hlupeho TomToma tak si už nepřehraju nic, možna radio.matysekul píše:Ta zástavbová sada s TomTomem,kterou nabízív ceníku příslušenství,je ta třetí fotka.Montuje se místo horní přihrádky.Aspoň takhle mi to vysvětloval prodejce,když mi ji vehementně nabízel
To si bud jistej. Nejsme levnej krajAdamito El Bandito píše:Hmm, tak jsem dost zklamanej. Sem se dneska bavil se svým dealerem.....jako autodealeremA ten mi přímo řekl, že zástavbová sada se již nedělá. Dělala se do modelů, které se vyráběly v Koreji a byla tam výklopna přední schránka. U modelu z Nošovic už jen pouze tu orig navigačku za 20k. Mno nic mno. Asi budu muset počkat do konce roku, to má totiž přijít nová navigace umístěná v panelu rádia. To už bude stát zato.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |