![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
![Sick :-&](./images/smilies/eusa_sick.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Gandalf píše:Vilda a jeho příspěvky mě vždycky dostanou - zvracející jezevčík jako indikátor kvality jízdy nebo jeho vztek na PP a přepínání funkcí - už dlouho jsem se tak nepobavil. Jinak se mi moc líbí Tvoje folie na sklech, zatmavením mi příjdou víc než dostatečné. Jsou na všech sklech "legální"? A mohl bys prosím uvést, jaké je procento zatmavení, abych si trochu udělal představu. O něčem podobném totiž taky uvažuju... tmavená s citem, ale na všechna boční i zadní. Díky předem
Právě proto jsem průměrnou spotřebu nuloval naposledy někdy před půl rokem. Teď jezdím v klidu, nic mne nenutí se na to soustředit (ukazuje to neustále 5,7 a nemění se to). Tankuju vždy do plné a spotřebu si počítám sám.Vilda píše: Občas mě tahle funkce docela sejří, protože o ní vim a i když ji mám přepnutou na denní počítadlo, tak mi to nedá a za chvíly na ní zase čumim![]()
Nakonec stejně skončím u kalkulačky a dotankování do plný .....
mozes uvadzat aj priemernu rychlost? lebo uvedenie celkovej priemernej spotreby nema moc velku vypovedaciu hodnotu.Rudolf píše:Dnes jsem absolvoval cestu z Moravské Třebové do Prahy přes Chrudim a Kolín, tedy bez dálnic. Výsledná spotřeba 5,1 mě mile překvapila. (Jel jsem sám.)
Tak to je fajnová spotřeba, já jsem se dostal nejmíň na 5,2 (jak jsem tu dával fotku).Rudolf píše:Dnes jsem absolvoval cestu z Moravské Třebové do Prahy přes Chrudim a Kolín, tedy bez dálnic. Výsledná spotřeba 5,1 mě mile překvapila. (Jel jsem sám.)
ja viem, ako je na tom accent a myslim si, ze nic to nemeni na tom, aby sme ku priemernej spotrebe uvadzali aj aspon pribliznu priemerny rychlost. ked clovek vie, ze isiel 400km za 4:10hod a mal jedno tankovanie s prestavkou 10min, tak to nie je tazke vypocitat. napr. ja mam mimo mesto priemernu rychlost vacsinou medzi 80-100km/h. zalezi kedy idem a aku mam naladu. potom aj moja priemerna spotreba vzhladom na priemernu rychlost nie je vysoka.Mexican píše:JoKo preiemerka sa u auta s palubakom ktory ma aspon IQ tykve (co bohuzial Accent nesplna).. pretoze musis pracne odratavat pauzy na kafe, ciiigo... pripadne vyprazdnenie mechura kvoli kafe a uhaseniu maleho poziaru kvoli ciiigu
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |