Výměna rozvodů, hyundai ELANTRA
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Výměna rozvodů, hyundai ELANTRA
Nechávám si měnit rozvody u svý elantry, od hardcama sem sehnal novej řemen a cc do 10ti tisic km jetý napínací a vodící kladku. Mám otázku, nechávám si to měnit na vlastní riziko a docela mě hlavou vrtá vodní pumpa. Prý by se měla měnit spolu s rozvody a ja pořád uvažuju jestli tam tu pumpu můžu bez obav nechat, pokud je plně funkční a neteče. Respektive jestli to bude mít hodně velký vliv na případnou funkčnost rozvodů, její součástí je totiž i kladka. Prosím, poraďte co nejdřív, dneska chcem jít na věc, jinak bych to odložil a koupil si neorigo novou pumpu.
Hyundai Sonata 2.0i 16V GLS 1996 se už semnou rozloučil skonal roku 2009 na vrakovišti..
Hyundai Elantra 2.0 crdi 2004 mi slouží teď ) 7,2l/100km .. nešetřím ho
Hyundai Elantra 2.0 crdi 2004 mi slouží teď ) 7,2l/100km .. nešetřím ho
- Reklama
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výměna rozvodů, hyundai ELANTRA
u sve ely jsem to menil i s pumpou sice to mas o 1500kc drazsi ale je to vymeneny
Hyundai Sonata GLS 2,7 V6 127kW r.v.2003 LPG- sekvenční vstřikování
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
věrný značce :hyu: :!:
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
věrný značce :hyu: :!:
Skel: na rozvody u Crdi uz tu tema je:) nekdo psal, ze pokud netece, tak to nutny neni.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
zdravim,servisujem elantru xd 2,0 d 83 kw.
a teraz majitelovi pustili rozvody,
mam otazku na nejaky postup vymeny rozvodov.
resp.ci su nejake znaky na kladach,aby som vedel nastavit rozvody.kedze pravdepodobne pustila vodna pumpa,a remen nebude na znackach.
a teraz majitelovi pustili rozvody,
mam otazku na nejaky postup vymeny rozvodov.
resp.ci su nejake znaky na kladach,aby som vedel nastavit rozvody.kedze pravdepodobne pustila vodna pumpa,a remen nebude na znackach.