Original autoradio (demontáž
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Original autoradio (demontáž
Zdravím neměl byste někdo radu jak demontovat original radio z Hyundai Accent r.v 99. Pravě jsem ho koupil a nako se mě nedaří vyskoumat jak ho vyndat. Myslím si že by to mělo jit s celim panelem jelikož to vypadá že je tam nekdě vzadu přišroubovaný ale nejde vindat ani panel. Všem kteří mi odpoví děkuji předem za radu kdyžtak pište na email: kevin22@centrum.cz
- Reklama
- Jura
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: Original autoradio (demontáž
Ahoj, tak nevím zda ti pomůžu, ale v mém případě drží rádio v šuplíku dva plechy na pružinkách. Po vyjmutí čeního panelu se dají úzkým šroubovákem zatlačit a rádio jde vytáhnotu.
Kia cee´d SW, 1,6 GDI, 99 kW, Comfort+packet plus+ r.v: 2013
Bylo:
Kia cee´d 1,4 CVVT 80kW /2008/
Hyundai Accent 5dv. 63kW 12V 1.3 /2000/
Škoda Rapid 130 5-speed /1985/
Bylo:
Kia cee´d 1,4 CVVT 80kW /2008/
Hyundai Accent 5dv. 63kW 12V 1.3 /2000/
Škoda Rapid 130 5-speed /1985/
Tak jsem se dneska naštval a konečně jsem to original autoradio vymontoval. Všem co budete vindávat original radio z accenta přeju hodně štěstí je tam přístup jak k penězum. Já jsem si s tím hrál 3 hodiny a víckrát bych to dělat nechtěl. Ale kdyby měl někdo nakej problem s demontaží tak mu skusím dát nakou radu. ,, HLAVNĚ TO CHCE TRPĚLIVOST A TROŠKU HRUBÉ SÍLY"
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
tohle znám ,já sem to vzdal a jel sem do servisu a měli to za hodku. a 300,-. prej sem měkej
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
taky budu vyndavat autoradio ale na rv. 95 accent .
snad to pujde s malym sroubovakem ..
DOTAZ : ma accent ISO konektor -tz. ze pouze vytahnu original autoradio a pripojim ihned jine ktere ma ISO ? nebo potrebuju nejakou redukci ? pripadne nemel by nekdo schema kdybych tu iso koncovku tam pridelaval , bych to cele vykuchal a napojil ISO teda pokud tam uz neni , nevim ??? dik
DOTAZ : ma accent ISO konektor -tz. ze pouze vytahnu original autoradio a pripojim ihned jine ktere ma ISO ? nebo potrebuju nejakou redukci ? pripadne nemel by nekdo schema kdybych tu iso koncovku tam pridelaval , bych to cele vykuchal a napojil ISO teda pokud tam uz neni , nevim ??? dik
Hyundai Accent 1.5 GSI AUTOMATIC rok 1995.
najeto - 143 t km
najeto - 143 t km
Není tam ISO konektor,já jsem si nechal na původní konektor kterej jde vyndat nacvakat ISO koncovku.Je tam konektor od rádia a ten je cvaknutej ještě do další svorky.AccentUK píše:taky budu vyndavat autoradio ale na rv. 95 accent .
Hyundai Accent LC 1.3 12V,3dvéřák,prodán
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Neviem ako ho budes mat ty,ja mam rocnik 96 a radio bolo uchytene na takych L-kach.Musel som demontovat strdovy panel.AccentUK píše:taky budu vyndavat autoradio ale na rv. 95 accent .
A ISO tam nebolo.Bol to Hyundai konektor.Prepobit na iso alebo kupit redukciu.
aktualne - Hyundai Accent 1.5CRDi r.v.2007
predany - Hyundai Accent 1.3i GLS 62kW, r.v.96,4dr.
predany - Hyundai Accent 1.3i GLS 62kW, r.v.96,4dr.
aha dik, a jinak ten stredovy panel drzi jen jeden sroubek a pak se nejak vycvakne ? nechci to zlomit ...
najeto - 143 t km
najeto - 143 t km
Navod https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=2&t=7059
zvladol som to podla neho bez vaznejsich problemov... ale miesta je tam asi ako penazi na vyplatnej paske
zvladol som to podla neho bez vaznejsich problemov... ale miesta je tam asi ako penazi na vyplatnej paske
tak demontaz nejak sla...ale ted po pripojeni starsiho autoradia na mp3 vubec nehraje ,napeti klesne na 6-9 V a autoradio blika a nehraje... pokud nastartuju tak napeti vyleze na 10 V a hraje pouze radio cd to neutahne ... po odpojeni autoradia napeti tam je vzdy 12.4 V ...jakoby radio jej zkratoval a melo velky odpor...
kabely mam spravne ... i kdyz to pripojim na stale +12V nebo na zapalovani +12V ...
nevim co s tim ???
kabely mam spravne ... i kdyz to pripojim na stale +12V nebo na zapalovani +12V ...
nevim co s tim ???
najeto - 143 t km
najeto - 143 t km