Spolupráce iPOD a i30
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
- Reklama
Re: Spolupráce iPOD a i30
ipod nemám,kabel jsem nedostal. Mne stačí fleška.
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
skus si lepsie precitat prispevky v tejto teme. Obcas trocha trpezlivosti vazne nezaskodi
Dyť já se snažím
Ani vo vybave Style som kabel nedostal. iPod nemam, ale z principu to neodsudzujem. Argumenty, ze mam Flash, tak naco iPod su k nicomu a mimo tema. Mohli by sme to vziat i naopak: Kto ma iPod, nepotrebuje zas Flashdisk
Ale potřebuje kabel za dva litry Já neodsuzuji majitele ipodů.Věřím že je to pěkná věc,ale já to prostě nějak nevyužiju.Jako mp3 přehrávač používám telefon a už jsem ho použil asi 5x za 3roky a v autě mám nastálo píchlou flešku.
Jasne, ja tiez pouzivam iba Flash. Ale ak ma niekto iPod, ktory vyuziva okrem hudby i na spustu inych cinnosti, investicia do kabelu sa moze vyplatit. Navyse nemusi duplicitne kopirovat subory do iPodu a na Flash... Ak vyrobca nieco podporuje (napr. konektivitu s iPod), tak by ju mal podporovat funkcne.
Nie je to pripojenie na iPod standartizovane a nebude za nejaku dobu k dispozicii kabel od neznackovych vyrbcov za 1/3 cenu ?
Ved ako to je s kabelami k Nokii a pod...
Nie je to pripojenie na iPod standartizovane a nebude za nejaku dobu k dispozicii kabel od neznackovych vyrbcov za 1/3 cenu ?
Ved ako to je s kabelami k Nokii a pod...
- ipreferqwerty
- *
Ja iPod kdyz jsem ho nemel tak prehlizel a rikal jsi k cemu to je ale pak jsem si ho ze statu dovezl kde me prisel asi na 4 tisice a vleze se tam 120GB hudby a na to si rychle zvyknete ) Takze ten kabel bych urcite uvital. Dival jsem se a kdybych si ho nechal poslat z usa tak me vyjde asi na 800kc coz uz bych mozna zkousnul
Hyundai i30 CZ, Comfort 1.4 CVVT
to nebolo na teba ale na prispevok od ipreferqwertyho :matysekul píše:Dyť já se snažím
Tak jsem to asi spatne pochopil... dival jsem se nejspis na katalog doplnkove vybavy - http://www.hyundai.cz/prodej-sluzby/pri ... .php?id=18
Kazdopadne dostal ho nekdo?
Pytal sa to uz niekto pred nim v tomto vlakne.
- ipreferqwerty
- *
nam ve skole rikaji - opakovani matka moudrosti
Jde o klasické USB rozhraní, takže opravdu iPOD vyhoď.rexgremlin píše:tatchwud: To je samozrejme hezke - flasku mam taky a skutecne funguje svižně a bez problémů - to nemohu říct!:) Nicmene mam asi trosku vic hudby nez ty ...a proto mam 160GB iPOD, kde mam veskera potrebna data na cesty (hudba, fotky, videa, dokumenty, aplikace, atd.). Navic mam nadefinovane playlisty (sestavy) a těm ma i30 po spravnem spojeni s iPODem rozumnet (tohle s flashkou nedáš....). Jak si clovek jednou zvykne na zivot s iPODem, skutecne jen tezko jej vyhazuje :-p
Mám v I30 mimo 4GB flešky odzkoušen i 160GB externí harddisk, no problem
4) 2/2020: Mazda 6 Revolution 2,0i s manuálem
3) 9/2015: Toyota Corolla
2) Už nemám, ale byla a stále je dobrá, protože byla ještě z Ulsanu: I30 1,6 CVVT Comfort, Champaigne Silver na 16" Alu od 9/2007
1) Asi 6 aut...
2) Už nemám, ale byla a stále je dobrá, protože byla ještě z Ulsanu: I30 1,6 CVVT Comfort, Champaigne Silver na 16" Alu od 9/2007
1) Asi 6 aut...
No mě jde spíše o pohodlí,protože bych nerad nechával v autě iPODa,zvláště kolegové v i30 CZ,kde je USB venku.Takhle neřeším připojení před jízdou a odpojení po jízdě.Mám tam 16 G muziky,kterou po čase obměním z WG.Prostě přijdu,nastartuju,pustím a jedu.Zastavím,vypnu motor,zamknu a jdu. Ale to je věcí každého,co mu vyhovuje.Jen se zeptám jako laik,jaký je rozdíl mezi kabelem z Hyundaie za 1990,- a tím,co se dá koupit běžně do 500,- na netu? Jestli se to vůbec vyplatí?mechoun píše:Jde o klasické USB rozhraní, takže opravdu iPOD vyhoď.rexgremlin píše:tatchwud: To je samozrejme hezke - flasku mam taky a skutecne funguje svižně a bez problémů - to nemohu říct!:) Nicmene mam asi trosku vic hudby nez ty ...a proto mam 160GB iPOD, kde mam veskera potrebna data na cesty (hudba, fotky, videa, dokumenty, aplikace, atd.). Navic mam nadefinovane playlisty (sestavy) a těm ma i30 po spravnem spojeni s iPODem rozumnet (tohle s flashkou nedáš....). Jak si clovek jednou zvykne na zivot s iPODem, skutecne jen tezko jej vyhazuje :-p
i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
Nemám kabel od Hyundaie za 2k, v každém případě je to nehorázná cena. Kabel musí splňovat jisté parametry (zapojení, odrušení), takže pokud existuje ekvivalent, musí makat. Jen na okraj: Kabel, co mám k HD 160GB je šunka doslova za babku, odrušení netřeba, protože má 20cm. Mám totiž Korejce, takže HD je zašitý v kaslíku opěrkytatchwud píše:No mě jde spíše o pohodlí,protože bych nerad nechával v autě iPODa,zvláště kolegové v i30 CZ,kde je USB venku.Takhle neřeším připojení před jízdou a odpojení po jízdě.Mám tam 16 G muziky,kterou po čase obměním z WG.Prostě přijdu,nastartuju,pustím a jedu.Zastavím,vypnu motor,zamknu a jdu. Ale to je věcí každého,co mu vyhovuje.Jen se zeptám jako laik,jaký je rozdíl mezi kabelem z Hyundaie za 1990,- a tím,co se dá koupit běžně do 500,- na netu? Jestli se to vůbec vyplatí?mechoun píše:Jde o klasické USB rozhraní, takže opravdu iPOD vyhoď.rexgremlin píše:tatchwud: To je samozrejme hezke - flasku mam taky a skutecne funguje svižně a bez problémů - to nemohu říct!:) Nicmene mam asi trosku vic hudby nez ty ...a proto mam 160GB iPOD, kde mam veskera potrebna data na cesty (hudba, fotky, videa, dokumenty, aplikace, atd.). Navic mam nadefinovane playlisty (sestavy) a těm ma i30 po spravnem spojeni s iPODem rozumnet (tohle s flashkou nedáš....). Jak si clovek jednou zvykne na zivot s iPODem, skutecne jen tezko jej vyhazuje :-p
4) 2/2020: Mazda 6 Revolution 2,0i s manuálem
1) Asi 6 aut...
1) Asi 6 aut...
- ipreferqwerty
- *
Ten kabel bude podle me fungovat tak ze pres USB pujdou pouze informace o slozkach, pisnickach a pres aux pujde hudba.... Taky bude nejak jinak zapojen konektor .. mozna do nejakeho specialniho rezimu. Za 2k to je dost ale da se sehnat uz za 800kc a to se uz da pokud o nej mam fakt zajem.