To ti musi udelet odpovedny urednik na stk.herkules197 píše:jak jsem četl je tady technik přes galopra, je teda možné u vás nechat vyrazit to nové číslo, mě to tady nikdo udělat nechce
díky
VIN číslo GALLOPER
Moderátor: Moderátoři
Re: VIN číslo GALLOPER
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
- Reklama
TO JE SAMOZŘEJMĚ PRAVDA. Ale já jsem psal, že pokud je to špatně čitelné. Pokud to není čitelné vůbez(což bych se divil)Budos píše:Tak na Slovensku je s tým VIN číslom nečitateľným problém, ako na STK tak aj pri KOntrole Originality keĎ dovezieš auto zo zahraničia, to je teraz povinnosť.
Poznam jeden prípad, keď chalan požiadal ministerstvo dopravy o pridelenie náhradného čísla. A pridelili. Lenže na KO a STK sa nestačili čudovať, lebo náhradné VIN sa údajne
može prideľovať iba autám registrovaným na Slovensku.
tak je to zavádějící. S tím nejde nic dělat. Minimálně Dvě třetiny jdou vždy přečíst a potom je možné zažádat o novoražbu.
H.Galloper 2.5 D TCI, 2001
Kawasaki ZZR-1100
Co ti ujede, nedoháněj. Život máme jeden.
Kawasaki ZZR-1100
Co ti ujede, nedoháněj. Život máme jeden.
přesně tak! VIN vyráží přímo na STK. Jen nevím jak to je v případě, že vozidlo má číslo na rámu ne vyražené, ale vystouplé a orezlé...Hujer píše:To ti musi udelet odpovedny urednik na stk.herkules197 píše:jak jsem četl je tady technik přes galopra, je teda možné u vás nechat vyrazit to nové číslo, mě to tady nikdo udělat nechce
díky
upravené Scoupe GT 8/95 21.11.09 prodáno
Toyota 4Runner ´88 2,4 EFI
Toyota 4Runner ´88 2,4 EFI
-
- *
tak konečně se zadařilo ale musím vám říct je to o lidech
to samá úřednice co chtěla pouze výzkumák řekla že stačí aby na to juknul v Hundai a napsal že je nečitelné, no a pak to technik vyrazil a bylo hotovo tak nevím asi se lépe vyspala, no hlavně že to mám hotové, díky za podporu a radu
to samá úřednice co chtěla pouze výzkumák řekla že stačí aby na to juknul v Hundai a napsal že je nečitelné, no a pak to technik vyrazil a bylo hotovo tak nevím asi se lépe vyspala, no hlavně že to mám hotové, díky za podporu a radu
herkules197 píše:tak konečně se zadařilo ale musím vám říct je to o lidech
Gratulujem!
Tak to aby si ju pozval na kafe, potom snáď na večeru a potom... ... xi xi ..sa uvidí...
Hyundai Galloper, 2,5TD Intercooler, 73kw/99PS, D4BH, r.v. 1998