selo84 píše:zdravim,
prosim poradte, bracha sa rozhoduje medzi i20 a i30 co by ste odporucali?
dikes
Sice jsi to napsal do našeho téma fotky ,
ale jako správný majitel I20 musím doporučit teda I20.
Moderátoři: amaize, Moderátoři
selo84 píše:zdravim,
dikes
Souhlasím se vším z djbrouk_em ,a taky o tom že příspěvek patří jinde, ale není to jen na nás už jsem tu taky někde psal o výběru,ale neřekl bych jak ti předpisatelé že by mezi i20 a i30 byl rozdíl jak mezi Fabií a Octávkou , aspoň mi se zdá že to není až tak velký rozdíl, ale jen můj názor - nevyvolávám žádnou diskusiselo84 píše:zdravim,
dikes
no je to mazel, barva dobra .... ja se toho svyho nemuzu dockat. ... srpen je dalekoamaize píše:Přidávám fota z výletu
No přes víkend, to bylo jesenicko-bruntálsko-opavsko a pak ještě Komorní Lhotka grilování u švagra a domůBorek píše:A kde jsi byl i20 provětrat?
Nejdříve trocha radosti projížďkou s i20,potom procházka aby dobře vytrávilo a potom......grilovačka.Chlape ty si žiješ .Tak ať ti i20 slouží i k dalším výletům.amaize píše:No přes víkend, to bylo jesenicko-bruntálsko-opavsko a pak ještě Komorní Lhotka grilování u švagra a domůBorek píše:A kde jsi byl i20 provětrat?
mno , tak říkáš škoda, mno já jsem spíše konzervativní , mi a mé polovičce se líbí, takže "díky za pochvalu" a jak se říká negativní reakce je víc než pochvalaHardcam píše:amaize: skoda tech kolecek, zaslouzilo by si to nejaky vyraznejsi, ale jinak krasavec...
...no byl jsem dneska na sídlišti v albrechticích.... a co nevidím,zaparkovaná ičko,zajedu blíž zkontrolovat na krytkách na hliníkáčích ...takže už vím kde bydlíš ...byl jsem tam cca v sedm večeramaize píše:Přidávám fota z výletu
Ahoj vykat nemusíš, a já tě zřejmě viděl jen mě nenapadlo že seš taky ,zrovna jsem se díval z balkónu ,přízemí úplně vpravo z pohledu,mohli jsme dát řečkowalski1410 píše:...no byl jsem dneska na sídlišti v albrechticích.... a co nevidím,zaparkovaná ičko,zajedu blíž zkontrolovat na krytkách na hliníkáčích ...takže už vím kde bydlíš ...byl jsem tam cca v sedm večeramaize píše:Přidávám fota z výletu
...no teď nevím,jak tě vidím na tvé fotce ,jelikož jsem slušně vychovaný,tak zvažuji jestli bych ti neměl vykat
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |