Lambda/bez lambdy...

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

mario74
**

Příspěvek od mario74 »

kibut píše:To uz bolo davna a nebolo to na Slovensku. Tu ti posielam zopar linkov, na ktorych by si mohol najst dajake lamda sondy

http://www.faro.sk/catalog/sondy/univerzalne.php

http://www.elitecat.cz/CarSelection.aspx

staci si vybrat, znacku auta, model, rok vyroby a mas tam diely na predaj. Podla cien si potom mozes priblizne zistit kolko ta to bude stat...
Dik za linky.
Ale ty si pisal ze si menil katalizator a ja som mal na mysli ten.
aktualne - Hyundai Accent 1.5CRDi r.v.2007
predany - Hyundai Accent 1.3i GLS 62kW, r.v.96,4dr.
Reklama

kibut

Příspěvek od kibut »

Aha, som sa pomylil :oops:
Najlacnejsie ake som videl katalyzatory maju v BARTI auto v KE na Bajzovej 2 (pri MC Donald). Tam maju univerzalne za 2200 Sk. Ked najdes dakde lacnejsi daj vediet, ja som nenasiel.... Si to porovnaj s tymi linkamy, co so ti poslal :wink:
omartinek
**
Kontaktovat uživatele:

Re: Lambda/bez lambdy...

Příspěvek od omartinek »

Ahoj kluci, taky na mě přišla řada s lambdou.Mrtvá.Tak jsem psal do tech Klatov jak tam máme jako Hyundajaci slevu a mají ji za 970Kč.Což si myslím že to je dobrá cena.Odešla mi ta horni (na svodech) a oni mi psali že podle katalogu tam mají napsáno že tam má být tří vodičova a já tam mám čtyř vodičovou. Ví tedy někdo co tam má vlastně být?Jakou koupit a kde za rozumnou cenu?Díky za info.
Přílohy
P1000084.JPG
P1000084.JPG (70.81 KiB) Zobrazeno 1418 x
Hyundai Accent GLS 1,5 12V 66kW, r.v 2001, klima, ABS, centrál, 2x airbag, modrá metalíza, el.okna + zrcátka + anténa, mlhovky, loketní opěrka, sportovní pedály, dětská autosedačka :-)
Fulli
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Fulli »

kibut píše:Aha, som sa pomylil :oops:
Najlacnejsie ake som videl katalyzatory maju v BARTI auto v KE na Bajzovej 2 (pri MC Donald). Tam maju univerzalne za 2200 Sk. Ked najdes dakde lacnejsi daj vediet, ja som nenasiel.... Si to porovnaj s tymi linkamy, co so ti poslal :wink:
a chces silou mocou menit ten katalyzator? podla mna je to zbytocne....a kvoli tomu aby si kazde dva roky presiel emisnou....aj tak vzdy ked tam idem tak musim ist cez znamosti...pre istotu...podla mna su to vyhodene peniaze menit ho....a ked ho uplne vyberies a das miesto neho len ruru tak by sa ti teoreticky este aj mohol zvysit vykon :D/
Hyundai Accent 1.3 GLS 62kW 1997, 185/60 R14 Dunlop SP 01 SPORT
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit
Engineer
Moderátor

Příspěvek od Engineer »

KAT prec a navarit holu ruru :twisted: Len keby som nemal 1,3-jku :lol:
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Accentdevil

Příspěvek od Accentdevil »

Engineer píše:KAT prec a navarit holu ruru :twisted: Len keby som nemal 1,3-jku :lol:

Co tim myslis??
Volkswagen Passat 2.8 V6 30V 142KW r.v.1999 LPG (ČERNÁ-METALÍZA)
Fiat Tipo 1,6 57KW r.v. 1991 LPG (ZELENÁ-METALÍZA)
Mazda Xedos6 1.6 16V DOHC 79KW r.v.1996(ZELENÁ-METALÍZA)
Bylo:
Škoda Favorit
Hyundai Accent 1.3 12V 62KW 3-dv, r.v.1997(ŠEDÁ-METALÍZA)

V.a.l.i.5@seznam.cz
Engineer
Moderátor

Příspěvek od Engineer »

To ma tu vsetci ukamenuju... :)
Katalyzator prec a navarit ruru... Nuz ale potom sa rozlucime s emisnymi normami :)
Ale cidlo musi byt pred katom aby to fungovalo ako ma.
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Fulli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fulli »

Engineer píše:To ma tu vsetci ukamenuju... :)
Katalyzator prec a navarit ruru... Nuz ale potom sa rozlucime s emisnymi normami :)
Ale cidlo musi byt pred katom aby to fungovalo ako ma.
jj presne tak....ale pochybujem ze este dnes niekto s 12 rocnym autom ako mam ja ide na emisnu normalne regulerne...vzdy idem cez znamosti a nejake emisie ma netrapia....su tu ludia ktori znecistuju ovela viac ako ja s mojou 1,3....napr. taky Fiat regata 1,9D vypusti za den tolko emisii ako ja za rok....ja sa tiez chystam dat katalyzator do prdele....aj tak pochybujem ze po 170000km este bude funkcny
zhrado
**

Příspěvek od zhrado »

no no no, ja mam 270 000 km a kat aj lambda povodna.... a emisie v norme.. tiez sa sice cudujem ale klobuk dole.. a dnes som mal konecne daku zavadu :D odtrhlo mi podlozku tycky stabilizatora, oprava za 1,40 euro :)
Accent 1.5 12V r.v. 1996
Pri 280 000km totalna buracka :(
Teraz to isté len zhnitý šrot. Snáď z neho niečo bude.
Fulli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fulli »

zhrado píše:no no no, ja mam 270 000 km a kat aj lambda povodna.... a emisie v norme.. tiez sa sice cudujem ale klobuk dole.. a dnes som mal konecne daku zavadu :D odtrhlo mi podlozku tycky stabilizatora, oprava za 1,40 euro :)
tak to si stastny majitel.....boha ale taka palka za podlozku...nezbankrotoval si? neviem v akom stave mam ja ten katalyzator ale niekde som cital ze maju zivotnost okolo 140000 ale je mi to jedno.....aj tak pojde kukuk prec
lacokubik
*

Příspěvek od lacokubik »

zhrado píše:no no no, ja mam 270 000 km a kat aj lambda povodna.... a emisie v norme.. tiez sa sice cudujem ale klobuk dole.. a dnes som mal konecne daku zavadu :D odtrhlo mi podlozku tycky stabilizatora, oprava za 1,40 euro :)

Kúrňa ja som nešťastný z toho, že vždy keď rozoberiem auto aby som dal niečo do poriadku tak zistím že sa zase niečo posralo . Odstrihla sa mi hlavička ztabilizátora a ja celý nešťastný som poprvé ani nevedel čo to je (musel som zavolať pomoc) a podruhé ani neviem čo to stojí. Ten malý hajzlík je celý zahrdzavený nejde dole tak som to prilepil takou páskou zatiaľ drží. No nejdú mi odvzdušniť zadné brzdy a bojím sa to nasilu ťahať aby som to neutrhol. Mne sa zdá že predošlý majiteľ na údržbu kašlal a z vysoka. Predné brzdy idú ako hodinky (predošlý víkend boli dole) robili sa estetické úpravy na leto ku elektrónom aby sedeli. :D/
:hyu: Hyundai Accent X3 - 3dv, 1,3 55kW , r.v.6/1999
Accentdevil

lacokubik píše:

Kúrňa ja som nešťastný z toho, že vždy keď rozoberiem auto aby som dal niečo do poriadku tak zistím že sa zase niečo posralo . Odstrihla sa mi hlavička ztabilizátora a ja celý nešťastný som poprvé ani nevedel čo to je (musel som zavolať pomoc) a podruhé ani neviem čo to stojí. Ten malý hajzlík je celý zahrdzavený nejde dole tak som to prilepil takou páskou zatiaľ drží. No nejdú mi odvzdušniť zadné brzdy a bojím sa to nasilu ťahať aby som to neutrhol. Mne sa zdá že predošlý majiteľ na údržbu kašlal a z vysoka. Predné brzdy idú ako hodinky (predošlý víkend boli dole) robili sa estetické úpravy na leto ku elektrónom aby sedeli. :D/
Ted taky menim zadni pakny a potrebuju odvzdusnit,skousel jsem to ale taky je to zrezle a bojim ze to utrhnu :-k staci nahrat a melo by to jit :D
Bylo:
Škoda Favorit

V.a.l.i.5@seznam.cz
Fulli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fulli »

Accentdevil píše:
lacokubik píše:

Ted taky menim zadni pakny a potrebuju odvzdusnit,skousel jsem to ale taky je to zrezle a bojim ze to utrhnu :-k staci nahrat a melo by to jit :D
tak tak....teplo, olej, vazelina a ked uz nic ine tak hruba sila....neboj sa urvat by si to nemal
Accentdevil

Zitra si s tim nejak pohraju budu odvzdusnovat menit pakny rezat plast v interieru a nakonec zajedu na geometrii a budu zas mit vse ok :mrgreen: akorat me nejak zlobi rizeni :-k a nemam penizky na servis tak chci nejak SAM diagnistikovat a prilezitostne neco co tam je spatne tak vymenit a tak no :mrgreen:
Bylo:
Škoda Favorit

V.a.l.i.5@seznam.cz
zhrado
**

Příspěvek od zhrado »

aky plast ides rezat?
a tie spravy o zivotnosti berte tak ze to je volovina.. kazdy s autom naraba inak, kazdy diel je iny atd atd... -rovna sa zivotnost vseliaka.. ale poznam viacej akcentov a ludia su spokojni. su to ozaj spolahlive auta
Accent 1.5 12V r.v. 1996
Pri 280 000km totalna buracka :(
Teraz to isté len zhnitý šrot. Snáď z neho niečo bude.
Odpovědět

Zpět na „Accent - Motor a převodovka“