čislo metalízy

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

R.e.d.m.a.n.
**
Kontaktovat uživatele:

Re: čislo metalízy

Příspěvek od R.e.d.m.a.n. »

Chtel bych se zeptat na kolik by vyslo prelakovani predniho narazniku tak priblizne????
/-/Yundai Accent 1997 , třídvéřko , 1.3i 12 ventil , tmavě červený , uz to valim přes 205 000
Reklama

PhanTom
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PhanTom »

tommy9467 píše:na stranke https://www.automotivetouchup.com/choos ... earch.y=17
ked som zadal typ auta tak mi ku znacke pq nedalo pine green ale Indigo Prl...tak ta moja metaliza asi bude Indigo Prl co nato povies???
Asi jen toliko, že ty kódy barev se taky bohužel liší od podle toho, o jaký rok výroby jdea jaký typ vozu To jsem nekontoloval.Já podle té tabulky zkoušel svého Santu a s tím se to trefilo. Jestli jsem tě tedy zmátnul, přijmi omluvu. Takže asi rada by byla zjistit si to přímo v servisu :hyu: , ti by v tom asi měli mít přehled, když třeba dělají lak po opravě.
Getz 1.3i Dynamic r.v.2004, 04/09 výměna za
SantaFe 2.0 CRDi, r.v.2004 - silver - omlazení za
NEWSantaFe 2.2 CRDi, r.v.2015 - gray shadow
Znám dvě nekonečna - lidskou hloupost a Vesmír. Ale u toho Vesmíru si nejsem jist - A.Einstein
tommy9467
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tommy9467 »

PhanTom píše:
tommy9467 píše:na stranke https://www.automotivetouchup.com/choos ... earch.y=17
ked som zadal typ auta tak mi ku znacke pq nedalo pine green ale Indigo Prl...tak ta moja metaliza asi bude Indigo Prl co nato povies???
Asi jen toliko, že ty kódy barev se taky bohužel liší od podle toho, o jaký rok výroby jdea jaký typ vozu To jsem nekontoloval.Já podle té tabulky zkoušel svého Santu a s tím se to trefilo. Jestli jsem tě tedy zmátnul, přijmi omluvu. Takže asi rada by byla zjistit si to přímo v servisu :hyu: , ti by v tom asi měli mít přehled, když třeba dělají lak po opravě.
niee cosi ziadne ospravedlnena prijimat netreba ja som ti vdacny za tu stranku kedze tam to vsetko pekne pise takze dikes
Hyundai Accent X3 - 5dv, 1,3 12V 62kW , r.v.1/1999
Hyundai Accent X3 - 5dv, 1,5 12V 65kW , r.v.4/1996 predaný
Momentálne Hyundai i30 cvvt 1,6 93kw 4/2011
Marek_PD

Příspěvek od Marek_PD »

takze dneska sa mi penazenka odlahcila o 14,25 euro #-o nechaval som si plnit sprej(chcem to spravit sam preto som to chcel do spreja a ne do plechovky kedze pistol nemam) farbou na accytko kedze potrebujem nastriekat prahy kusok lemov a az vida aj spetaky a klucky 8)
aktuálne: Alfička 166 2,4 JTD
moja ex: Adelka X-3 1,3 62kW
/-/v rodine: Accent 2005+Accent 2011+i20
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“