Moderátoři: amaize, Moderátoři
Ja mam objednanou cca takovou jakou je to napsano v popisku - Berry Reddj.brouk píše:Amalfi píše:wow tak preci ma nekdo tu silenou barvu ve vlastnictvi![]()
Jedno je zichr - barva je bezpecna, nikdo by te nemel prehlidnout.
A jakou máš Ty objednanou vlastně barvu,když jsme u toho??
Přesně moje slova,kdyby byla u i30,hned bych do ní šel.Chrochnik píše:Náhodou ta světle zelená barva je krásná, viděl jsem ji naživo a kdyby ji nabízeli i u i30, tak bych asi váhal.
tatchwud píše:Přesně moje slova,kdyby byla u i30,hned bych do ní šel.Chrochnik píše:Náhodou ta světle zelená barva je krásná, viděl jsem ji naživo a kdyby ji nabízeli i u i30, tak bych asi váhal.Měl jsem podobnou na feldě.
taky budu mít za 3 měsíce takovou (je ve výrobě) tak pak napiš poznatky jak se s ní jezdírusse píše:Tam tadááá..hlásim se do klubu:) dneska sem se stala doufam ze stastnou majitelkou novy i20 1.4 comfort..barva electric red..Prikladam foto,tohle sice neni zrovna to moje..byla sem tak rozklepana ze sem tu svoji ,,berusku,, ani nevyfotila..takze snad zitra..!To je kraaasa vam reknu. Teda..me se libi..nekdo proti..?![]()
![]()
Amalfi píše:-> dj.brouk
OK tak to i20 1.6 je napsane takovou vinovou - no a me auto bude vinova metaliza.... a getze mam cerveneho asi jako russe i20.
Jak se rika cervena je nejrychlejsi![]()
Ale vazne - ve style jsou jen 2 barevne interiery a musel jsem vybrat cerveny nebo modry - videl jsem modrou barvu Sparkle Blue a cervenou Berry Red oboji nazivo v ruznych autosalonech ve vybavach Style s barevnym interierem (jen bohuzel 1.4, jinak bych cervenou hned bral) a ta cervena se mi subjektivne vic libi.
Isghol píše:taky budu mít za 3 měsíce takovou (je ve výrobě) tak pak napiš poznatky jak se s ní jezdírusse píše:Tam tadááá..hlásim se do klubu:) dneska sem se stala doufam ze stastnou majitelkou novy i20 1.4 comfort..barva electric red..Prikladam foto,tohle sice neni zrovna to moje..byla sem tak rozklepana ze sem tu svoji ,,berusku,, ani nevyfotila..takze snad zitra..!To je kraaasa vam reknu. Teda..me se libi..nekdo proti..?![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |