sběrné potrubí
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
sběrné potrubí
Zdravim všechny, mám H. coupe 1. generace a jsem s ním velice spokojenej. Teď jsem to dal do servisu (na generálku) a musim měnit brzdy- s tím jsem počítal, ale jeste mi našli prasklinky na sběrném potrubí tak se mě ptali jestli to chci vyvařit(zhruba 1000,-) a nebo sehnat novej originál(buď 3500,- nebo 5200,-) tak teď vubec nevim... nemáte s tím někdo zkušenost nebo jestli mám někde sehnat z vrakoviště???
- Reklama
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
Re: sběrné potrubí
mám obdobnej problém, myslim že vařit to, je vyhazování peněz, tušim že je to litina, takže taková voprava moc dlouho nevydrží, asi bude lepší koupit nový, kde to maj za tyhle prachy? mě řikaly všude kolem 8t...
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
Podobný stav
Taky jsem dopadl podobne, na prohlidce zjistili prasklinu sběrného potrubí, nové mi nacenili na cca 4,5tis, skončil jsem tu toho že prozatim se na to vykašlu a uvidime, nějak to tam nevadi (alespoň o tom netuším) a pak to když tak nechám zavařit. Podle zkušeností to musí ten svár vydržet.
Re: Podobný stav
Bude ti to víc papatKrušik píše:Taky jsem dopadl podobne, na prohlidce zjistili prasklinu sběrného potrubí, nové mi nacenili na cca 4,5tis, skončil jsem tu toho že prozatim se na to vykašlu a uvidime, nějak to tam nevadi (alespoň o tom netuším) a pak to když tak nechám zavařit. Podle zkušeností to musí ten svár vydržet.
Zavaření by mělo držet, pokud se udělá poctivě...říkám z vlastní zkušenosti..Za litr ti to zavaří
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
no mě to obecně dost žere, nicméně koukal sem na to potrubí a už jsou tam ty prasklyny dvě, teda musim říct že takhle lajdácky poddimenzovaný potrubí sem neměl ani u rapida...nejradši bych si nechal udělat na zakázku z ocelovejch trubek....
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
Tak to ja to slyším maximalně trochu, mam origoš výfuk takže to nema co překřikovat, a tam kde mam praskliny ja to nema šanci foukat na nic, maximalne trošku chladič, rozhodně i s otevřenou kapotou a hlavou v motoru se ty praskliny moc neprojevuji.miltic píše:no nevím jestli nevadí mě řikali že už to na něco fouká ale už si nevzpomenu na co no a že to jako prej vadí tak nevim jestli je to pravda každopádně jsem si obědnal za 5tis nový a v poho jsem spokojen už neslyším ten nepříjemný zvuk pod motorem ale jen laďák ze zádu...
...
potruby svaris ale pres zimu to dostane na prdel mam 2 scoupe turbo a u obou to bylo praskly tak jsem koupil u donata v hradcu za 500 jiny nejdriv chtel 1000 ale pak jsem ho ukecal ja myslim ze na vrakaci sezenes jiny tak za 1000 a mas vetsi jistotu nez s tim varenim
lancia kappa 2.0 v5 20v 114kw
vysnene auto hyundai xg 350
vysnene auto hyundai xg 350
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele: