![Think :-k](./images/smilies/eusa_think.gif)
![Obrázek](http://img25.imageshack.us/img25/4536/dsc00927x.jpg)
zatial je to len kaucukovy nastrek este nato pride trocha zinku, farba, bezfarebny a hurááá na druhu stranu
![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
mireceks píše:tesim se na dalsi
zeby niekto v zime robil vytrznosti na snehu? takto isto vyzeral moj ked sme boli v morovne na letisku a trosku sme vystrajali....bol ako snehova gula....
Od doby co auto mam sem ho jeste nemylFulli píše:tak konecne prisla na rad aj hygiena a uz sa nemusim hanbit.....prepacte tu kvalitu ale je to z balkona a telefonom
ani moje este v umyvarke nebolo.....ja som tam totiz raz v lete robil....v rucnej umyvarke a ked som videl kolko stieracov sa tam poodlamovalo tak tam ani nepojde....veduci isiel zaparkovat Audi Q7 do boxu a nabural ju....na mercedese ML dojebali hydrauliku v kufri lebo nejaky hlupak nevedel ze to je na gombik a zavrel to hrubou silou....mam na to svoj nazor....sice to auto stade vyjde pekne ale co vsetko tam hrozi to malokto vie...Accentdevil píše:Od doby co auto mam sem ho jeste nemylFulli píše:tak konecne prisla na rad aj hygiena a uz sa nemusim hanbit.....prepacte tu kvalitu ale je to z balkona a telefonommyslim jako mycka a tak rucne sem tam nekdy ano
![]()
hladal som na nete ale bohuzial nasiel som iba to spodne a myslim ze aj keby som nasiel to horne tak by stalo oklo 100 eur a tolko sa mi za to urcite nechce dat....ked za moje som dal 20 eurAccentdevil píše:Fulli - dekuju takova pochvala potesia k tomu kridlu kde ho sehnat,to nemaj nekde na netu??
uz docela dost lidi se me ptalo kde ho sehnat a ja uz ho tam mel
Accentdevil píše:Fulli - tak si ho vyrob jestli to svedesja ani nevim proc sem se k ty mycce nedostal...kdyz je auto hodne spinavy tak vemu hadici a je to ale jinak takhle primo ne nekam s tim
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |