Zvláštní koroze....
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
Zvláštní koroze....
Chlapi, obracím se na všchny s druhou prosbou. Po zimě jsem bohužel přišel na to, že u zadních dveří Lantry, jak je ten černej dělící sloupek mezi velkým a mylinkým pevným oknem začíná lehce rezatět a puchýřovat. Opravoval jste toto někdo?? Prosím o radu co stím.....jestli to přebrousit,překytovat a lak, neo jinou alternativu.
Moc předem díky
Moc předem díky
"H" i30HB. 1,4. černá metal, 2009, palivo E85
----------------------------------------------------
dříve:"H" Lantra. 1,6, šedá metal. 1996
- Reklama
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
uz sme to tady jednou resili,ma to tam podle me skoro kazdej ja mel lantru 8let garazovanou a taky to mam,ale nejak to neresim az to bude hodne moc tak to vybrousim a dam na to tekutej asfalt nebo jeste nevim ale ne jako kdyz to nechas tak jak to je urcite to bude vypadat lip nez kdyz to pak nalakujes buh vi cim,zas tak hrozny to prece neni ne
Jiřa
-
- *
Přeji pěkný den,
Mám ten samej problém a zde jsem zjistil, že se jedná o jeden díl v celku, bohužel já mám tuto vodící lištu rezatou už od zdola. Dá se to zjistit po oddělání čalounění zadních dveří. Takže ji budu muset měnit celou.
Zde je návod jak to najít. Tato adresa kdysi byla uvěřejněna zde na netu:
http://www.hmaservice.com/
User : hyundaiclub
heslo: SHl1bmRhaWNsdWI=
Po přihlášení se objeví hlavní stránka, kde je nutné kliknout na "Service Information"; následně se objeví už stránka servisu, kde je nutné zapsat údaje o vozidle, po jejich příjmutí se klikne na "Shop" a vesele se může hledat. Dále je to "Body(Interior&Exterior) , kapitola "Hood; Doors&Trunk Lid" a pak "Rear Door" a projít si obrázky této skupiny.
Někdy se vyplatí, když tam chybí obrázek , kouknout i na předcházející typ auta.
Do okna User a heslo se dá kopírovat a tak to mám uložené ve Wordu a jen to překopíruji, aby se nesekl.
Mám ten samej problém a zde jsem zjistil, že se jedná o jeden díl v celku, bohužel já mám tuto vodící lištu rezatou už od zdola. Dá se to zjistit po oddělání čalounění zadních dveří. Takže ji budu muset měnit celou.
Zde je návod jak to najít. Tato adresa kdysi byla uvěřejněna zde na netu:
http://www.hmaservice.com/
User : hyundaiclub
heslo: SHl1bmRhaWNsdWI=
Po přihlášení se objeví hlavní stránka, kde je nutné kliknout na "Service Information"; následně se objeví už stránka servisu, kde je nutné zapsat údaje o vozidle, po jejich příjmutí se klikne na "Shop" a vesele se může hledat. Dále je to "Body(Interior&Exterior) , kapitola "Hood; Doors&Trunk Lid" a pak "Rear Door" a projít si obrázky této skupiny.
Někdy se vyplatí, když tam chybí obrázek , kouknout i na předcházející typ auta.
Do okna User a heslo se dá kopírovat a tak to mám uložené ve Wordu a jen to překopíruji, aby se nesekl.
LANTRA 1.8/G4GM GLS; ročník 1997
Jdou jednoduše vyměnit. Něž jsem auto zaplatil tak jsem požádal o opravu těchto dílů a oni mi je vyměnili. Cenu neznám neplatil jsem to ale snad je to únosné.
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
Lakování nemá cenu, loni v srpnu jsem se s tím dělal a už to zas rezne. Měl jsem to pěkně vybroušený, pak jsem to stříknul základovkou a na závěr černou barvou a teď po zimně to vypadá, jako bych nic nedělal...
Hyundai Coupe RD 2.0 139 PS ATF, Sparco, Momo, Ferodo, Schroth, OMP, Sony
Škoda Octavia combi 1.9 TDI 4x4
Ford Transit 96 2,5D 69 PS
Suzuki SV 650 N 99 -modrá metla, K&N filtr, G&G výfuk, Dynojet kit, NGK
Škoda Octavia combi 1.9 TDI 4x4
Ford Transit 96 2,5D 69 PS
Suzuki SV 650 N 99 -modrá metla, K&N filtr, G&G výfuk, Dynojet kit, NGK
Moc díky za INFO. hned jak to čas dovolí zavolám firmu Donát u Hradce Král.a zkusím jestli nemají starší, ale o mnoho a mnoho lepší lištu-když jde lehce vyměnit.Ještě jednou díky.........
"H" i30HB. 1,4. černá metal, 2009, palivo E85
- macháček
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem to na mojí Lantře zatím nedělal, jelikož zatím nerezne, ale na Favoritu , kterej jsem měl předtím ano. Stačilo to přebrousit jemným smirkem, odmastit a světe div se malým štětečkem jsem to natřel černou matovkou (zřejmě se dobře slévala, proto že od stříkání to neni k rozpoznání) a drží to do dnes auto má totiž táta.
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
-
- *
-
- *
Bohužel nevím, kde Tvé vozidlo brázdí naše terén. silnice a tak Ti mohu doporučit pouze servis, kde mi to sehnali bez velkých problémů. Šlo o lištu do předních dveří, bylo to vloni v zimě a tak už nevím kolik stála. Dělal mi to kámoš a já to platil v rámci hromadného servisu vozidla. Údajně to sehnal zde: www.hyundaict.cz
Jinak mohu doporučit zajímavé stránky: www.epoptavka.cz
Zdeněk
Jinak mohu doporučit zajímavé stránky: www.epoptavka.cz
Zdeněk
LANTRA 1.8/G4GM GLS; ročník 1997
-
- *