Velká ztráta výkonu motoru

Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři

mirpie

Re: Velká ztráta výkonu motoru

Příspěvek od mirpie »

mechoun: přesně to samé se mi stalo taky...Provizorně jsem tam narval měděné dráty, ale jelo to teda hrozně, než jsem vyměnil za nové kabely.

Paul666: řachtající zdvihátka ti nesežerou výkon natolik, abys to poznal. Chyby bude jinde. Nech si změřit kompresi na jednotlivých válcích, to napoví hodně.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Reklama

mechoun
**

Příspěvek od mechoun »

mirpie píše:mechoun: přesně to samé se mi stalo taky...Provizorně jsem tam narval měděné dráty, ale jelo to teda hrozně, než jsem vyměnil za nové kabely
U mě je kontakt dobrej, motor maká. Kabely se vymění při příští kontrole (výměně) svíček. Jinak je to slabina asi všech aut, takhle jsem "opravoval" i koncovky na Daewoo a kdoví, kolik by se přiznalo lidí na fórech jiných značek :-)
4) 2/2020: Mazda 6 Revolution 2,0i s manuálem
3) 9/2015: Toyota Corolla
2) Už nemám, ale byla a stále je dobrá, protože byla ještě z Ulsanu: I30 1,6 CVVT Comfort, Champaigne Silver na 16" Alu od 9/2007
1) Asi 6 aut...
mravenca
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mravenca »

Tak se ukázalo, že se jedná o více závad najednou. Vyměnil jsem svíčky a když to nepomohlo, dal jsem to do servisu, kde mi nakonec vyměnili kabely od svíček a šlape to krásně. Tikání se z motoru ozývá pořád a podle opraváře se na to můžu vykašlat, "protože by to bylo drahý" :)
Hyundai Lantra 1.8 GL / 1996
Odpovědět

Zpět na „Lantra - Motory“