cukání
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Re: cukání
Teda, nevim jiste, zda to byl EGR ventil:)) Ale asi jo.
Audi A6 quattro 4.2 V8 a Bel STI-Re + AL G9RX
ex: Peugeot 607 2.2i
ex: Hyundai Sonata 2.0i 2003
- Reklama
já to říkal ale jelikož ze mně 2 místní uživatele udělali blbce už sem se radši nevyjadřoval
Hyundai sonata zelená Y3 - daily
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
Zdravím,
koupil jsem v letos v dubnu Sonatu 2,0 CRDI PREMIUM. Mám s ní zatím neřešitelný problém. Jedná se o to, že většinou když je motor studenej a rozjíždím se, tak při rychlostních stupních "1" a "2" auto cuká. Jako by na okamžik dostávalo míň paliva. Samozřejmě auto netočím do maxima, ale děje se to okolo 2.000 ot/min. Když vyjedu z garáže, mám blízko křižovatku se stopkou a někdy se musím rozjet rychleji, ale jak říkám, nikdy jí studenou netočím do velkých otáček. Nevíte kde by mohl být zakopanej pes? V autorizovaným servisu počítač nic neukázal a to už jsem tam byl dvakrát. Pokaždé mi řekli, že je auto OK a musím podotknou, že když jsme ho jeli projet s technikem, opravdu necukalo. Připadal jsem si trapně. Podruhé jsem jim ho tam nechal i přes noc, aby ho mohli vyzkoušet studený.
Díky za typy
koupil jsem v letos v dubnu Sonatu 2,0 CRDI PREMIUM. Mám s ní zatím neřešitelný problém. Jedná se o to, že většinou když je motor studenej a rozjíždím se, tak při rychlostních stupních "1" a "2" auto cuká. Jako by na okamžik dostávalo míň paliva. Samozřejmě auto netočím do maxima, ale děje se to okolo 2.000 ot/min. Když vyjedu z garáže, mám blízko křižovatku se stopkou a někdy se musím rozjet rychleji, ale jak říkám, nikdy jí studenou netočím do velkých otáček. Nevíte kde by mohl být zakopanej pes? V autorizovaným servisu počítač nic neukázal a to už jsem tam byl dvakrát. Pokaždé mi řekli, že je auto OK a musím podotknou, že když jsme ho jeli projet s technikem, opravdu necukalo. Připadal jsem si trapně. Podruhé jsem jim ho tam nechal i přes noc, aby ho mohli vyzkoušet studený.
Díky za typy
Hyundai Sonata 2,0 CRDI PREMIUM 2010
- Mr. HYUNDAI
Primární problém je u těchto motorů v softwaru, konkrétně v části, která ovládá EGR ventil. V podstatě EGR pošle zpátky příliš zplodin a motoru se tak nedostává kyslík. Začni tedy aktualizací softwaru (umí každý autorizovaný servis). Pokud je už software po upgradu chce to EGR vyčistit a pokud by nepomohlo ani toto, hledalo by se dál.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
OK, ale mám auto v záruce, nemám ho dýl jak půl roku, takže s ním dělat nic nemohu. Myslíš, že jim to mám v Hyundai říct, aby se na toto konkrétně podívali?
Hyundai Sonata 2,0 CRDI PREMIUM 2010
určitě
Audi A6 quattro 4.2 V8 a Bel STI-Re + AL G9RX