airback
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
- Reklama
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
Re: airback
jedině jak píše kamil
no a správně je to airbag né airback ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Limitz89@seznam.cz
Jo, o svítícím airbagu bych mohl sepsat knížku. Bohužel pomůže jenom diagnostika............
Hyundai Lantra GLS, 1,6i 16V 84kW, r.v.1996
Hyundai New Accent Elegance, 1,6i 16V 82kW, r.v.2008
bylo: 2x Hyundai Accent GLS, 1.3i 12V 55kW, r.v. 1994
VAZ 21011, 1.3 50kW, r.v. 1977
Mam lantru 1.5.Tiez mi svietila kontrolka airbaku.Do servisu sa mi nechcelo ist,nech si svieti.Asi po roku,neviem kolko km som najazdil (viac ako 10 000 to nebolo),mi kontrolka parkrat blikne a potom zhasne.Baterku som za ten cas neodpajal.
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak se mi zničeho nic rozsvítila kontrolka aibagu:-( Žádný náraz do ničeho ani odpojování akumulátoru nebo něco podobného.... Prachy za vymazání chyby v servisu se mi dávat nechtějí tak holt budu mít víc osvětlenou přístrojovku než dřív...a třeba budu mít i takové štěstí jako píše Marian...
Horší to bude pak třeba až je budu potřebovat... ![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Lantra combi 1,6 16v r.v.98
ja mam trosku iny problem s kontrolkou airbagu... airbag bol vystreleny takze ziadny nemam a ta kontrolka samozrejme svieti vzdy... poradte ako sa to da nejak jednoducho zrusit... niezeby mi to tam nejak extra prekazalo ale na co to tam svieti... ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
SARAH Hyundai Lantra J1 1.5 SE 63kW r.v.95
Vyndej žárovku a je to.Dufy píše:ja mam trosku iny problem s kontrolkou airbagu... airbag bol vystreleny takze ziadny nemam a ta kontrolka samozrejme svieti vzdy... poradte ako sa to da nejak jednoducho zrusit... niezeby mi to tam nejak extra prekazalo ale na co to tam svieti...
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
Tak ale jestli jsou funkční, to bych teda těch 500 investoval.......Petr Slavík (Sláva) píše:Tak se mi zničeho nic rozsvítila kontrolka aibagu:-( Žádný náraz do ničeho ani odpojování akumulátoru nebo něco podobného.... Prachy za vymazání chyby v servisu se mi dávat nechtějí tak holt budu mít víc osvětlenou přístrojovku než dřív...a třeba budu mít i takové štěstí jako píše Marian...Horší to bude pak třeba až je budu potřebovat...
Hyundai Lantra GLS, 1,6i 16V 84kW, r.v.1996
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Možná je investuju,ale ted je trošku finanční krize tak musí chvíli počkat... Spíš mě šlo o to,jak se to může stát že se takhle z ničeho nic rozsvítí....Rybář píše:Tak ale jestli jsou funkční, to bych teda těch 500 investoval.......Petr Slavík (Sláva) píše:Tak se mi zničeho nic rozsvítila kontrolka aibagu:-( Žádný náraz do ničeho ani odpojování akumulátoru nebo něco podobného.... Prachy za vymazání chyby v servisu se mi dávat nechtějí tak holt budu mít víc osvětlenou přístrojovku než dřív...a třeba budu mít i takové štěstí jako píše Marian...Horší to bude pak třeba až je budu potřebovat...
![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si chybu nechal vymazat,ale po příjezdu domů mi zase svítilPetr Slavík (Sláva) píše:Možná je investuju,ale ted je trošku finanční krize tak musí chvíli počkat... Spíš mě šlo o to,jak se to může stát že se takhle z ničeho nic rozsvítí....Rybář píše:Tak ale jestli jsou funkční, to bych teda těch 500 investoval.......Petr Slavík (Sláva) píše:Tak se mi zničeho nic rozsvítila kontrolka aibagu:-( Žádný náraz do ničeho ani odpojování akumulátoru nebo něco podobného.... Prachy za vymazání chyby v servisu se mi dávat nechtějí tak holt budu mít víc osvětlenou přístrojovku než dřív...a třeba budu mít i takové štěstí jako píše Marian...Horší to bude pak třeba až je budu potřebovat...
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
projdi si technickou sekci, je to tam toho o tomto napsané hodně
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997