Co si myslite o VW Golf IV???

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Hardcam

Re: Co si myslite o VW Golf IV???

Příspěvek od Hardcam »

Musim potvrdit, VW Touran 2.0 TDI ma tchan me sestry. Na vrzajici palubku, podvozek, opadavani nateru ( :mrgreen: ) a vyse zmineni snadno odstranitelny a hlavne provozuschopny blbosti to opravdu nema. Ze tomu prevodovka vydrzi jen 50tkm, to je v poho, ale ze behem dalsich 25tkm je nutna vymena vseho dalsiho vcetne TURBA!, to uz i na me je moc - a to vse za krasnych 850tKc (vcetne volitelne vybavy navic). Podstatny je ale to, ze v tom daj lizat plasty, tak uzasne licujou a jsou mekkoucky jak kralicek Azurit....prece to nebude jezdit diky motoru, VW jezdi zasadne na mekcene plasty...vsechny, co si stezujou na i30ku bych v tom nechal tejden jezdit.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Reklama

Fulli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fulli »

Hardcam píše:Musim potvrdit, VW Touran 2.0 TDI ma tchan me sestry. Na vrzajici palubku, podvozek, opadavani nateru ( :mrgreen: ) a vyse zmineni snadno odstranitelny a hlavne provozuschopny blbosti to opravdu nema. Ze tomu prevodovka vydrzi jen 50tkm, to je v poho, ale ze behem dalsich 25tkm je nutna vymena vseho dalsiho vcetne TURBA!, to uz i na me je moc - a to vse za krasnych 850tKc (vcetne volitelne vybavy navic). Podstatny je ale to, ze v tom daj lizat plasty, tak uzasne licujou a jsou mekkoucky jak kralicek Azurit....prece to nebude jezdit diky motoru, VW jezdi zasadne na mekcene plasty...vsechny, co si stezujou na i30ku bych v tom nechal tejden jezdit.
s tym turbom mas pravdu....oni napisu sice ze kombonovana spotreba 5,0 ale nikomu nepovedia ze ked budes dlho takto jazdit tak je po chvili turbo K.O.
Hyundai Accent 1.3 GLS 62kW 1997, 185/60 R14 Dunlop SP 01 SPORT
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit
laufas

Příspěvek od laufas »

Borek píše:
laufas píše:Treba ten modrej co tahne ten podval je nadhernej http://galerie.autorevue.cz/showphoto.p ... 72&cat=549
No ja sem videl 8 stran a hned me chut do cteni presla :D
Nádhernej VW???Co to je???Takovou věc jsem nikdy neviděl. :( Když už tu byla zmíněna třeba prastará,ale přesto i dnes nádherná Supra.To je auto a ne parodie na auto od VW [-o< .Třeba ten Golf na obrázku jsou krabice,které kreslí děti v mat.školce.....beztvará nuda a navíc totálně nespolehlivá technika :!: Viz. odkaz na fotky testů na 100 000km,TUV,Auto Bild....na začátku tématu.
Jo,už je také dokončen německý test u vzpomínaného VW Polo(výsledek v posledním Auto Tipu)-totální propadák spolehlivosti :!: :!: :!:-vadným termostatem to začalo,výměna vadného katalyzátoru atd.atd. ,stejně jako ostatní testované VW na 100000km.VW jsou v testech spolehlivosti pěkně seřazeny na dně tabulky.Včetně cituji-katastrofálního :!: a nejhoršího :!: výsledku v historii testů na 100000km u VW Touran 2,0 TDI. :!: ](*,) Kam se poděla v 21.století,pověstná německá kvalita z poloviny minulého století :lol: .
Koupit nespolehlivou nudu :-k .To si myslím,že je tady pěkná řádka jiných krásnějších a spolehlivějších aut i třeba jen na popojíždění po městě. :wink:
Dobra averze vuci vw :mrgreen:
Mame v rodine 4 vw (prasat starej 2,3 V5,novej 2.0 TDI,O1 1.9 TDI chip na 100kw, golf IV TDI 85kw) + 2 vw (O1 RS chip na cca 180kw, O2 TDI RS, O1 1.9 TDI chip 115kw ) mam pod drobnohledem a musim rict, ze se sere jen ten benzinovej prasat, ale ten dostava zahul v podobe plnyho kufru + konibus a poradne po plynu i za studena. Takze se musim zastat volkswagenu a rict, ze nemas pravdu. A kdyby se ty auta tak sraly, jak rikas, nebylo bych jich tolik.
A ten golf na obrazku je nadhernej! Kliiidne bych ho vymenil za i30.
A jeste mam dotaz, hyundaie jsou designoce skvosty? Nerekl bych
i30 1.4 + kn, 12/2007
laufas

Příspěvek od laufas »

Hardcam píše:Musim potvrdit, VW Touran 2.0 TDI ma tchan me sestry. Na vrzajici palubku, podvozek, opadavani nateru ( :mrgreen: ) a vyse zmineni snadno odstranitelny a hlavne provozuschopny blbosti to opravdu nema. Ze tomu prevodovka vydrzi jen 50tkm, to je v poho, ale ze behem dalsich 25tkm je nutna vymena vseho dalsiho vcetne TURBA!, to uz i na me je moc - a to vse za krasnych 850tKc (vcetne volitelne vybavy navic). Podstatny je ale to, ze v tom daj lizat plasty, tak uzasne licujou a jsou mekkoucky jak kralicek Azurit....prece to nebude jezdit diky motoru, VW jezdi zasadne na mekcene plasty...vsechny, co si stezujou na i30ku bych v tom nechal tejden jezdit.
Ja v tom najezdil dost (jako spolujezdec! ) a?
i30 1.4 + kn, 12/2007
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

b...:)
ja myslim, ze jsi rad, kdyz Ti tata i30 pujci...ale muzes tatovi navrhnout vymeni i30 za 11 let staryho Golficka, treba te pochvali. A pokud na Golfa mas, tak si ho kup, 98ka se za 80 da poridit.

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
laufas

Příspěvek od laufas »

Hardcam píše:b...:)
ja myslim, ze jsi rad, kdyz Ti tata i30 pujci...ale muzes tatovi navrhnout vymeni i30 za 11 let staryho Golficka, treba te pochvali. A pokud na Golfa mas, tak si ho kup, 98ka se za 80 da poridit.
uz to zacina... trapas ovsem :-)
Proc 11 let starej golf? IV se neprerstala vyrabet pred 11 lety
edit: Uz mi reknes v cem spociva tragicke pojezdenicko ve vw? treba v tom touranovi?
i30 1.4 + kn, 12/2007
JoKo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JoKo »

laufas píše:
Hardcam píše:b...:)
uz to zacina... trapas ovsem :-)
Proc 11 let starej golf? IV se neprerstala vyrabet pred 11 lety
edit: Uz mi reknes v cem spociva tragicke pojezdenicko ve vw? treba v tom touranovi?
JoKo píše:par km som na golfe IV {1.9tdi 66kW} nabehal v praci. a co ja viem? neviem preco je to auto tak vyzdvihovane. motor nic moc, priestor tiez pod priemerom triedy, tolko vyzdvihovana kvalita plastov je neviem kde, ale urcite tie vyzdvihovane plasty sa v nasich golfoch nenachadzaju... podla mna uplne normalne auto za {podla mna} zbytocne vela penazi. mna nicim nezaujal a nezaregistroval som tie vyhody pisane v testoch... ale niekomu sa moze pacit a mozno v nom vidi nejake vyhody. ja som v nom ziadne {pre mna dolezite} vyhody nenasiel..
o sluzobnej fabii radsej nepisem, pretoze ta viacej stala ako jazdila... ale to mohol byt blby kus, hoci tych blbych kusov v mojom okoli asi beha viacej... :?
toyota highlander 2.5 hybrid executive
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj

hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

laufas: reagoval jsem na to, ze bys kliiiiidne vymenil za Golfa. Neber to jako rejpani do Tebe nebo vysmech. Ano, neprestal, ale zacal, coz taky o necem svedci, to je jako bych chtel menit i30 za Lantru (pokud to beru v ramci :hyu: )...az do neceho investujes statisice, mozna sve hodnoty zmenis.

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Borek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borek »

Laufas-asi jsi přehlídl NĚMECKÉ :!: :!: :!: testy spolehlivosti na 100000km.Skřípání plastů,nefunkční technika od A-Z ....a to vše u VW,který zametá se svými modely poslední místa v tabulce spolehlivosti.Odkázal jsem i na několik spolehlivých něm.zdrojů(ty bude asi těžko někdo podezírat ze zaujatosti :wink: ).Tak se prosím tě podívej na první stránky/fotky vztahující se k hodnocení nudných nespolehlivých a vrzajících krabicoidních produktů od VW. :wink: Chceš víc k posledním Golfům?..
DSC01121.JPG
DSC01121.JPG (73.45 KiB) Zobrazeno 409 x
DSC01122.JPG
DSC01122.JPG (72.04 KiB) Zobrazeno 411 x
Přílohy
DSC01123.JPG
DSC01123.JPG (77.49 KiB) Zobrazeno 409 x
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
laufas

Příspěvek od laufas »

Hardcam píše:laufas: reagoval jsem na to, ze bys kliiiiidne vymenil za Golfa. Neber to jako rejpani do Tebe nebo vysmech. Ano, neprestal, ale zacal, coz taky o necem svedci, to je jako bych chtel menit i30 za Lantru (pokud to beru v ramci :hyu: )...az do neceho investujes statisice, mozna sve hodnoty zmenis.
Tak to jo;-)
Bral bych ho, protoze se mi designove libi vic :-)
i30 1.4 + kn, 12/2007
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

laufas: k designu obou jsem se uz vyjadril, i30ka ma supr predek, krasnej intros, ale zbytek neni moje guso. Ke golfu se vyjadri neda, u nej nechapu, za co se platilo tech 500tKc+, seda mys, intros stejne ve vsech VW.

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
laufas

Příspěvek od laufas »

Borek: A co? Sice domaci, ale at uz jsou treba ty testy z Konga, neprebiji osobni pohled na vec :!:
To same fiat - snad kazdy zna vtipy o jejich nespolehlivosti a pritom zase v rodine mame 2. my mame aut :mrgreen: (punto 1,2 + marea) a nemuzu na ne rict jedine krive slovo.
Nebo aktualni vec - kvuli neznalosti pneu KUMHO obute na i30, jsem hledal a procital recenze,testy na ne a vetsina rika - nedoporucujeme. Sice nemam zkusenosti s mnoha pneu, ale ty kumha jsou na suchu jako pribite a na moje loudani bohate staci, dokonce i dovedou podrzet! Mokro uz neni jejich silna stranka, ale nejezdim rallye. Tak kde je ta mira?
Hnujdaj i30 ma podle recenzi preposilovane rizeni. Ja bych ovsem vubec nerek. Atd......
Na zaver bych chtel rict, ze i kdyz mi nahazes dalsi odkazy na vady vw, jsou mi celkem ukradene, protoze me dosavadni zkusenosti mi vytvareji obraz o teto znacce.
i30 1.4 + kn, 12/2007
laufas

Příspěvek od laufas »

Hardcam píše:laufas: k designu obou jsem se uz vyjadril, i30ka ma supr predek, krasnej intros, ale zbytek neni moje guso. Ke golfu se vyjadri neda, u nej nechapu, za co se platilo tech 500tKc+, seda mys, intros stejne ve vsech VW.
Tak to bychom mohli i resit, proc jsou skodny predrazeny ze... To by me treba taky zajimalo, stejne jako u vw.
Ten golf mi prijde takovej vyvazenej, predni maska je prijemna... Proste se mi libi :-)
i30 1.4 + kn, 12/2007
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

laufas: souhlas, vyvazenej je. Ale nemastnej neslanej. U Skodovek to nechapu, az na vyjimku - coz je Superb, to je pro me osobne kocar. Jinak v rodine nam odvcera pribyla OII v takovy ty svtlounce modrozeleny barve jen proto, ze i30ka by byla dodana v rijnu. A i tak je to za ty prachy tragedie, prumerna vybava za vysokou cenu. Ale kufr je parada, to se musi nechat.

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
laufas

Příspěvek od laufas »

Hardcam píše:laufas: souhlas, vyvazenej je. Ale nemastnej neslanej. U Skodovek to nechapu, az na vyjimku - coz je Superb, to je pro me osobne kocar. Jinak v rodine nam odvcera pribyla OII v takovy ty svtlounce modrozeleny barve jen proto, ze i30ka by byla dodana v rijnu. A i tak je to za ty prachy tragedie, prumerna vybava za vysokou cenu. Ale kufr je parada, to se musi nechat.
Takze OII misto i30? Skodaaaa :(
Ta modrozelena metla neni spatna. S tou vybavou souhlas
i30 1.4 + kn, 12/2007
Odpovědět

Zpět na „Pokec“